Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar merkezde başta Dervişpaşa ve Dumlupınar mahalleri olmak üzere AFJET abonelerinin yüksek faturalar ödemesine rağmen ısınamadıklarını ve yetkililerin bahaneler ürettiğini belirttiklerini ayrıca zamlarla 6.500 liraya dayanan kömür fiyatlarını gündeme getirip sorunun biran önce çözümünü istedi.

AFJET ABONELERİ SOĞUK HAVALARDA ADETA DONDULAR..!

"AFJET’te geçen yıllarda yaşanmayan ısınma sorunu bu yıl yaşandı." diyen Köksal, "Afyonkarahisar merkezde, özellikle Dervişpaşa ve Dumlupınar Mahalleleri başta olmak üzere, AFJET’le ısınan aboneler günlerce sıkıntı yaşadılar. AFJET’te geçen yıllarda yaşanmayan ısınma sorunu bu yıl yaşandı. Afyonkarahisarlı hemşehrilerim soğuk havalarda âdeta dondu." dedi.

AFJET YETKİLİLERİ, BAHANE ÜRETMEYİ BIRAKIN İŞ YAPIN…

AFJET’e yapılan zamlarla bir yandan yüksek faturalar ödeyen Afyonkarahisarlıların öte yandan ödedikleri paranın karşılığında doğru dürüst ısınamadıklarının önemle altını çizen Köksal, "Birçok abone ya battaniye altında oturdu ya da elektrik sobası veya katalitikle ısınmaya çalıştı. Buradan AFJET yetkililerine sesleniyorum: Yok “kara kış”, yok “Evlerin yalıtımı kötü.” gibi gerekçelerle bahane üretmeyin, iş yapın, sorunları çözün, milleti soğukta bırakıp hasta etmeyin. Öte yandan, kömürle ısınan vatandaşlar zamlarla 6.000-6.500 liraya dayanan kömür fiyatlarından muzdarip olmuş durumdalar, bir an önce çözüm istiyorlar, çözüm." ifadelerini kullandı.