Uşak’ta hazırlanan programda Yeniden Refah Partisi Ege Bölgesi il başkanları bir araya geldi. Sabah yapılan kahvaltının sonrasında parti binasında bir dizi açıklamalarda bulunan il başkanları Uşak esnafının sorunlarını dinlemek ve bu konudaki projelerini anlatmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

ÇETİNEL: BU TOPLANTILAR MİLLİ GÖRÜŞ GELENEĞİ

Anadolu buluşmaları kapsamında Afyonkarahisar’dan Uşak’a giden Yeniden Refah Partisi Teşkilatları, İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları olarak katıldı. Çalışmaların sonucunda bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel “Anadolu buluşmaları kapsamında yapmış olduğumuz bu çalışma bir Milli Görüş geleneğidir. Makamda oturularak Milli Görüş’ü insanlara anlatmamız mümkün değildir. Bugün Uşak İl Başkanlığına destek olarak hem burada yapılan çalışmalarla alakalı bilgi sahibi olmuş olduk hemde yapmış olduğumuz çalışmaları sahada tatbik etme fırsatı yakaladık” diyerek ev sahipliği için Uşak Teşkilatlarına teşekkür etti. 

Anadolu Buluşmaları kapsamında şehir merkezinde yapılan çalışma sonrasında Yeniden Refah partisi Afyonkarahisar Teşkilatları Uşak’a bağlı Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde çalışmaları tamamlayarak Afyonkarahisar’a dönüş sağladı.