Süleyman Çağlar’ın açıklamaları şöyle: 

AK PARTİ’Yİ TEBRİK EDİYORUM

Türkiye’nin,  Netenyah’unun  hatta tüm dünyanın merakla beklediği Güney seçimleri gerçekleşti. Seçimi kazanan Ak Partiyi tebrik ediyorum… Bu süreçte Büyük Birlik Partisi,  Ak Parti,  Cumhuriyet Halk Partisi,  Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi  Yeniden Refah Partisi ve Demokrat Parti Genel başkanlarını,  vekillerini,  Yöneticilerini Güney’de misafir etmekten onur duyduk.

RAKI MASASI DİYEN DİNDAR KARDEŞLERİM…

Spor Bakanı,  Çevre ve Şehircilik Bakanı,  İç işleri Bakanı,  Afyonkarahisar vekilleri,  il genel meclisi başkanı,  Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Devletimizin kurum amirlerine karşı yapmış olduğumuz haklı mücadelemizi kaybettik/ kazandık...

  “Güney’i kazanırsak İsrail’e ders vermiş olacağız “ diyerek ;

 “Meydanı ite köpeğe bırakmayın” diyerek;

 “Para dağıtın,  bu seçimi mutlaka alın” diyerek;

  “Rakı masası kurarsın,  seçmenin gönlünü alırsın” diyerek 

  Seçim kazanan dindar kardeşlerimizi tebrik ediyorum!!!

SÜLEYMAN ÇAĞLAR’I DESTEKLEYENLER İŞİNDE OLUR DEDİLER  

Bizi destekleyen memurlara,  kamu işçilerine  “Süleyman Çağlar’ı desteklersen,  seçim bürosuna gidersen işinden olursun” tehditlerine rağmen; Satın alınamayan,  inandığı doğrunun arkasında dimdik duran!!!

Bir ay boyunca üç dört saatlik bir uykuyla ayakta durup bayrak asan,  seçim çalışması yapan,  sandıktan son oy çıkana kadar görevini yerine getiren,  bize güvenen,  inanan 504 kişiye, Bayan teşkilatımıza,  Gençlik teşkilatımıza,  seçimi kazanmamız İçin Yasinler okuyan,  dualar eden yaşlılarımıza teşekkür ediyorum.

DÜNYAYA KAFA TUTAN 504 KİŞİ… 

Dünyaya kafa tutan 504 kişiyi kutluyorum. Haksızlığa,  hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı mücadele eden 504 kişiyi kutluyorum... Unutmayın!!! “Allah sizinle,  Tarih sizinle,  ulular’ın duası sizinle ve yarınlar sizinle olacak. Yamulmadınız,  yıkılmadınız,  dünyalık menfaat İçin satılmadınız . 

Sosyal medyada “#BBP504 çalışmasıyla ülkenin gündemine oturdunuz.

  Bendeniz Süleyman çağlar olarak,  Muhsin başkanın davasının bekçisi,  genel başkan sayın Mustafa desticinin yol arkadaşı olarak bize inanan,  güvenen 504 kişinin hakkını,  hukukunu koruyacağıma söz veriyorum ...Sizin derdiniz benim derdim,  Sevinciniz benim Sevincimdir…Öncelikle 504 kişi başta olmak üzere Güneyli,  çalışlarlı,  sinanpaşalı ve Afyonkarahisar’lı kardeşlerimizin devlete uzanan eli olmaya devam edeceğim.

OY VERMEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bize oy vermeyen güneyli ve çalışlarlı kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Allah şahittir bize oy vermedikleri için kızmadım,  darılmadım,  üzülmedim… Bir çok kardeşimiz seçim öncesi başlayan hizmetler seçim sonrası da devam etsin,  iktidar fırsatını yakalamışken ; devam ettirelim kasabamız kalkınsın diyerek halis duygularla tercih yaptınız...

MUHALEFET GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ 

Şimdi biz 504 kişiyle beraber,  Meclis üyelerimizle beraber sizin bize layık gördüğünüz muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz ...

  Güney’e gelerek gençlere iş sözü veren bakanların bu vaadlerinin takipçisi olacağız.

PROJELERİ TAKİP EDECEĞİZ

Güney ve çalışlara üç sene içerisinde gerçekleşme sözü verilen 30 adet projenin takipçisi olacağız.

  Veysel Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından sözü verilen Güney Sarıyar göletinin takipçisi olacağız.

  Çevre ve şehircilik Bakanımız Murat Kurum tarafından TOKİ konut projesinin takipçisi olacağız.

  Çalışların sabit baz istasyonu yapılması projesinin takipçisi olacağız . 

ŞİMDİ GELELİM YEREL KONULARA

Belediye başkanlığını kazanan abimizi de tebrik ediyorum. Umarım geçmişte yaptığı hataları tekrar yapmaz. Umarım belediyeye sahip çıkarak tekrar kapattırmaz. Umarım geçmişte yaptığı gibi bir ay İzmir’de,  bir ay Bursa’da,  bir ay Adana’da vakit geçirmek yerine belediyenin başında durup,  milletin derdiyle dertlenir. Umarım geçmişte yaptığı gibi kendisine oy vermeyen insanları dışlamaz.  Umarım gençlerimize sahip çıkarak,  gençliğimizi spora,  güzel ve ahlaklı işlere yönlendirir.

7 SENELİK KAYIPLAR GİDERİLMELİ

Belediye yönetiminin yaptığı her doğru işin,  icraatın,  projenin Meclis Üyelerimiz ve 504 kişiyle birlikte arkasında duracağız. Tebrik edeceğiz. Lakin yapılan her yanlışın karşısında durup,  yanlış adım artırmayacağız… Güney beldesinin boşa geçirilecek bir günü dahi yok.

Yedi senelik kayıplarımızın acilen ve planlı bir şekilde geri kazanılması lazım.

BENZİLİK GERİ ALINMALI 

Yol kenarındaki benzinliğimizin,  satılan arsamızın geri alınması lazım...60’a yakın gencimize verilen iş sözünün de yerine getirilmesi noktasında takipçisi olacağız. Bu vesileyle seçimler nedeniyle üzdüğümüz,  bilmeyerek hakkını aldığımız herkesten helallik istiyorum.

Sözlerime Şehit liderimiz Muhsin başkanın sözleriyle son veriyorum.

Korkaklık yok !!!

Teslimiyet yok !!!

Uyuşukluk yok !!!

Millet varsa biz varız, 

Biz varsak millet var...

Cennet mekan Muhsin başkanımızın emanetine sahip çıkarak; Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyin önderliğinde; Adriyarikten Çin seddine kadar kaynaşmış ve birleşmiş güçlü bir Türk dünyası tasavvuruyla; Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde Afyonkarahisar siyasetine yön verme çabalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz