Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva’nın açıklamaları şöyle:

ERENLER BÖLGESİ’NE NEDEN BAKMIYORSUNUZ

Bizler söyle söyleye dilimizde tüy kalmadı geçen hafta Afyon Necdet Sezer Üniversitesinin  veterinerlik bölümünün önünde  yolda bir kaza meydana gelmiş, üniversite öğrencisi yaralanmış geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Üniversitenin bulunduğu bölgede aydınlatma sorunu var, trafik lambalarında düzensizlik bulunuyor, kaldırım adına hiç bir şey yapılmamış. Kel tepede kaldırım taşı çok onu Erenler Mahallesi’ne götürüp oraya döşeyecek belediye ve personeli yok, OSMANGAZİ ELEKTİRİK DAĞITIM özelleştiği için hizmeti aksatıyor ama belediye niye bu kadar öğrencinin bulunduğu Erenler Mahallesi ile ilgilenmez anlamış değiliz.

SABIR ÇEKİYORUZ

Korkulan oldu Akmescit mahallesinde elektrik kontağından yangın çıkmış. OSMANGAZİ EKEKTİRİK DAĞITIM biz uyardığımız halde buralara müdahale etmek istemiyor ya sabır çekiyoruz haberiniz olsun.

AŞANMADAN GEÇEN YILLAR DEĞİL,YAŞATMAYAN İKTİDAR UTANSIN
2022 ilk gününde 

Doğalgaza %25
Elektiriğe %50 ile %130
Motorine 1 lira  29 kuruş
Benzine 61 kuruş
Lpg ye 78 kuruş 
MTV YE %25
VERGI HARÇ CEZALARA %36
EMLAK VERGİSİNE %18 
AFYON MİNİBÜSLERİNE % 27 ZAM YAPILDI.


 Muhterem arkadaşlar; 2021 yılı enflasyonun, işsizliğin, TL'nin değer kaybının ve hayat pahalılığının arttığı bir yıl yıl oldu.

Bir de tüm bunlarla doğru orantılı olarak, iktidar tarafından "hainler ve teröristler" kategorisine dâhil edilenlerin sayısında da yüksek bir artış yaşandı bu yıl.

Bunu anlamak mümkün değil 20 yıldır muhalefeti çözemeyen iktidar muhalefete kabahat buluyor. Hakikaten Allah akıl fikir versin bunlara.

Şimdi çıkmış İçişleri Bakanı diyor ki; “Bizim bu yaptıklarımızı Allah yaptırıyor” Allah sana akıl fikir versin, Hasan Sabbah’ın adamları Haşhaşiler de böyle diyordu. 

Yaptıkları her yanlışı Cenab-ı Hak yaptırıyor diyorlardı. Yahu insan mesuldür mesul. Bir adamı öldüren de hırsızlık yapan da bunu diyebiliyor yeri geldiği zaman da. Bir İçişleri Bakanı’nın kalkıp bu ifadelerle milleti aldatmaya çalışmasını kabullenmek mümkün değil.

Bu insanı küfre bile götürür, her yaptığı hatayı cenab-ı Hak taktir ettiği için ben yaptım diyemez. İnsan bizim inancımıza göre mesuldür her yaptığı hatanın da mutlaka hesabını verecektir. Ya bu dünyada ya öbür dünyada…

Bütün hataları Cenab-ı Hak yaptırıyor bunlara, bunlar masum! Haşhaşiler böyle inanıyordu, FETÖ erbabı da bunlar gibi düşünüyordu. Belki yakın temasta bulundukları için bu arkadaşlara da bulaştı bu anlayış…