Özkaya’nın açıklamalarını olduğu gibi yayınlıyoruz: 

ÇAMUR ATARIM DERDİNE DÜŞTÜLER

Bir takım basın mensupları “AKP’li vekil akaryakıt zamlarını az buldu” çarpıtma başlığı ile bir haber yazmış, haberin içeriğinde de “Akaryakıtta elimizi vicdanımıza koyarsak çok artış yok arkadaşlar. Geçen yıl bir varil petrol 40 dolardı şu anda 84 dolar. Dünyada yüzde 100’ün üzerinde bir artış var. Türkiye de ise Geçen yıl 6.80 olan mazot şu anda 8.30. Yüzde 24-25 oranında artış var.” İfadelerimi de olduğu gibi kullanmış.  Ancak attıkları başlıklarla ifadelerimizi çarpıtarak buradan nasıl nemalanırım, nasıl çamur atarımın derdine düşmüşlerdir.

BİZ NE DEDİK BAŞLIKTA NE VAR

Görüleceği üzere biz ne demişiz başlığı yazan ne yazmış. Gazeteci objektif haber yapmalı yorumunu da elini vicdanına koyarak yapmalı.  Mal bulmuş mağribi gibi uydurma başlığa direk atlayan İstemezükçü bir milletvekili de kendi mecralarına yakın bu çarpıtma haber üzerinden açıklamalar yapmış.

HAYRETLE İZLİYORUZ

İnsan hayretle izliyor tabi. Diyoruz ki kardeşim niye bizim yerli ve milli, doğru, dürüst bir muhalefetimiz yok.  Muhalefet edilmesi gereken bir söylem varsa çık onu söyle. Yalanla, yanlışla çarpıtmayla, çamur siyasetiyle nereye kadar. Anlamayanlar için tekrar ediyorum, “biz mazot ucuz, bedava, benzin 50 kuruş demiyoruz. Kardeşim dünyada bir kriz var petrolün varil fiyatı geçen seneden bu yana 2 katına çıkmış, yüzde 93 ünü ithal ettiğin, serbest piyasada fiyatı belirlenen bu ürün için ise devlet kendi alacağından vazgeçmiş, vergisinden vazgeçmiş ürün bu nedenle % 25 zamlanmış. Biz bunu söylüyoruz” bunlar ne söylüyor.

SORUN OKUMA YAZMA SORUNUYSA…

Eğer sorun okuma yazma sorunuysa milli eğitimin okuma yazma kursları ücretsiz devam etmekte. Ama bu kendi kurdukları hayal dünyalarında bu çarpıtmalara bilerek inanıyorlarsa ortada gazeteciliğe, siyasetciliğe ve devlet adamlığına yakışmayan klinik bir vaka var demektir.

ANLADIKLARI ÇOK FARKLI

Bizim dediğimiz ile bunların anladığı ne yazık ki çok farklı. “Gübre, mazot, tarımsal elektrik, tohum, vs” hususunda özellikle vatandaşımızın ve üreticimizin haklı olduğunu günlerdir söylüyoruz, bu hususta Sn. Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile Tarım, Enerji ve Ticaret Bakanlarımızla defalarca görüştük. Dün itibariyle gübre ile alakalı destek başta olmak üzere hükümetimizin çiftçimize verdiği tüm destek kalemleri 2022 yılı itibari ile hububat dahil neredeyse %100 artırılmış durumda. Halkımızın yaşadığı sıkıntıyı, çiftçimizin karşı karşıya kaldığı durumu biliyoruz, görüyoruz ve gerekli önlemleri alıyoruz, bunun için hayatında hiçbir doğru dürüst iş yapmamış Biden dostu muhalefetin aklına ihtiyacımız yok. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız öncülüğünde halkımızın tüm sorunlarının çözüm adresiyiz.

VİCDANLARA HAVELE EDİYORUM

Bugün bize akıl vermeye çalışanları, sözlerimizi çarpıtarak bir sonuç elde edeceğini zannedenleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Ve diyorum ki siz eliniz deki İBB ve diğer büyükşehir belediyelerinde ihtiyaç duyan her çocuğa süt dağıtacağız diyerek yola çıkıp bırakın süt vermeyi Sultan Abdulhamit Han’ın mirası 110 yıllık Hamidiye suyu yerine kuyu suyunu şişeleyerek satan, tarihi geçmiş gıdaları marketlerden toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtmakla övünen milleti aldatan zavallı zihniyetin bayrakçısısınız.Siz yine belediyelerde su ücreti çok pahalı, bunları indireceğiz diyerek seçim kazanıp, seçimin hemen sonrasında dünyanın neredeyse en pahalı şebeke suyunu halka içiren ve durmadan zam derdinde olan ve bunu için Belediye meclisini olağanüstü toplayan zihniyetin mensuplarısınız. Eğer aklınız ve beceriniz varsa siz önce kendi önünüzdeki işi doğru düzgün yapın.

HALKIMIZ HER ŞEYİ EN İYİ GÖRÜYOR

Geçtiğimiz sezon yoğun çabalarımızla çiftçimizin mağduriyet yaşamaması için bölgemizde Cumhurbaşkanımızın talimatıyla patates alımlarını başlattığımızda, 100 yıllık tarihinde ilk defa Atatürk Orman Çiftliği ve Türk Şeker’e patates aldırdığımızda kamu kurumlarının alım yapmayacağını ifade ederek, piyasayı manipüle eden, büyük tüccarların ekmeğine yağ süren zihniyet, bugün bize çiftçi dostu ve vatandaş dostu görünmeye çalışıyor. Aziz halkımız her şeyi en iyi şekilde görüyor ve biliyor. Bu millet kuzu postuna bürünenleri çok iyi tanır. Geçtiğimiz haftalarda TBMM’de AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edilen çiftçimize vergi iadesi ile 1 milyona yakın esnafımıza vergi muafiyeti getiren kanuna mecliste hayır oyu verip sonra da sağda solda çarpıtma ve yalan söylemlerle esnaf ve çiftçi dostu olunmuyor.

MİLLET SİZE OY VERİR Mİ HİÇ

Ülkemizin geleceğini değil, kendi siyasi geleceğini düşünerek, yarın acaba hangi koltuğu bana uygun görürler diye siyaset yapanlara, tarihimiz de olduğu gibi bugün de en güzel cevabı halkımız verecektir. Bunların işi kayıkçı kavgasıdır. Bunlar asli görevlerini unutup “bugünden, yarın ben belediye başkanı olacağım yok sen olacaksın” diye kavgaya tutuştular. Sanki şu anki görevlerini layıkıyla yaptılar da Afyonkarahisarlıdan bir de belediye başkanlığı istiyorlar. Millet size oy verir mi hiç. Bugüne kadar bırakın sizi, mensubu olduğunuz Ce Ha Pe zihniyetinin ülkeye ne hizmeti oldu ki sizin ne faydanız olacak. Belediyelerinizle yanan otobüsler, çalışmayan metrobüsler, mahsur kalınan metroları icat ettiniz. Pardon!!! Birde yiğidi öldürelim ama hakkını verelim ülkemizi heykelcilik konusunda dünya markası yaptınız. Bu konuda kimse elinize su dökemez.

TEZKEREYERE HAYIR DEDİNİZ

PKK/PYD terör örgütleriyle mücadele eden ve 2014 yılından beri de aynı TBMM tezkereleri ile Suriye ve Irak’ta bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurtdışına gönderilme tezkeresine Kandil’in HDP’ye verdiği talimatı siz de HDP’nin siyasi boyunduruğunda olduğunuz için onların ricasını kabul edip HAYIR oyu verdiniz. Dün de Kandil’deki terörist elebaşlarından da aferimi aldınız. Aziz Türk Milletinin bunu unutacağını mı zannediyorsunuz ?

MUHALİF PARTİ BELEDİYELERİNİN SORUNLARINI BİLE ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Aziz Nesin’in kaleme aldığı zübükzadeyi aratan şekilde Afyonkarahisar aleyhinde her oluşumun içerisinde olanları, aslında çokta ciddiye almamak gerektiğini biliyorum. Ancak bu kadar yalan bizlere sadece onu hatırlatıyor. Afyonkarahisar’ın faydasına sorunların çözümü konusunda bir adım dahi atamayanlar, yalanlarıyla, çarpıtmalarıyla çiftçilerimize ve özellikle Afyonkarahisar’a en büyük zararı verenlerdir. Biz Afyonkarahisar’ın Merkez ve tüm ilçe/belde/köylerine eşit ve adil şekilde hizmet etmenin gayretindeyiz, bugün bazı muhalif siyasi partiler yönetimindeki belediyelerin bile sorunlarını çözmek için AK Parti olarak çalışıyoruz, neden çünkü Afyonkarahisar hepimizin. Bizim işimiz hizmet siyaseti, onların işi laf siyaseti, çamur siyaseti, çamur at izi kalsın siyaseti. Unutmayınız ki Hazreti Allah doğruların yardımcısıdır. Allah muinimiz olsun…