2011 SEÇİMLERİ DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILDI

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehditkar sözlerine dikkat çekti. Özkaya “CHP'nin genel başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize bürokratlara yönelik çok ağır sözler söyleyerek tehditlerde bulundu. Şimdi bu kişi kim ve niye bunları yapıyor; Buna önemle bakmak gerekir. Mayıs 2010 tarihinde biliyorsunuz Deniz Baykal'a karşı bir kaset kumpası kuruldu. Aynı dönemde MHP'nin Genel Başkan Yardımcılarına karşı da aynı kaset kumpasları, 1 yıl sonra Seçim döneminde servis edildi ama hepsinin dönemleri aynıydı. Bu iddianameyi ben aldım. Yaklaşık 273 kişilik polis ve sivil görevliler FETÖ imamları ile birlikte 900 sayfalık bir iddianame ki bu iddianame bende var. Tek tek satır satır hepsini okudum. Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara istihbarat Müdürlüğü ve İstanbul istihbarat Müdürlüğü FETÖ'cü polislerin yapmış olduğu her şeyle sabit olan bir kaset kumpası. Bu kaset kumpası ile birlikte 2011 seçimleri dizayn edilmek istenmişti. CHP Genel Başkanı önce gönderilecek de sonra da MHP meclis dışı bırakılacak, AK Parti’den de  çok sayıda FETÖ'cü milletvekilleri meclise sokulacak, daha sonra da Türkiye çökertecek ve operasyon icra edilecek. Yaşadığımız süreç bunun bire bir uygulandığını gösteriyor. 

KARTON GENEL BAŞKAN GELDİ

Deniz Baykal gitti yerine kim geldi Kemal Kılıçdaroğlu'nun karton genel başkan. Kendisine oy vermeyi bile beceremeyen adamı CHP Genel Başkanı yaptılar. 11 yılda yaklaşık 9 seçimi kaybettiği halde hiçbir şey olmamış gibi yüzü kızarmadan her gün bir şey söylüyor. CHP'nin tarihinde laiklik dinsizlik olarak gören bir yapısı var. Buna rağmen 6 tane danışmanları FETÖ'cü çıktı. Yani FETÖ kumpası ile oraya oturttukları adama onları da danışman olarak verirler ki bunlar vasıtasıyla yönetsinler ve Türkiye'yi dizayn etsinler. Ben 2014 mahalli idare seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın avukatı olarak Kılıçdaroğlu'na en az 20-30 dava açtım. Hatırlayın sahte dinleme kayıtlarını ve sahte montajları genel kurulda okuyordu. Okuduğu yazıları yazan danışmanları Fetöcü çıktı. Bugün yapılan tehdit ve şantaj, birkaç aydır yapılan ‘kanun hükmünde kararname ile atılanları geri alacağım’ sözlerini üst üste koyduğunuzda bunun açık seçik bir terör örgütü suflesi olduğunu anlamamız için saf olmaya gerek yok” dedi.

BURCU KÖKSAL’A YÜKLENDİ: BİR GÜN PANCARLA BİR GÜN HAŞHAŞLA GELİYOR

Özkaya, “CHP'nin Afyonkarahisar milletvekili her gün anormal bir davranışla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde karşımıza çıkıyor. Bir gün pancar alıp getirip koyuyor, diğer gün haşhaş getiriyor. Bir gün çiftçi dostu oluyor, bir gün esnaf dostu oluyor. Biz bu hafta çiftçi ve esnafları ilgilendiren çok önemli bir kanun çıkarttık dedi ki 835 bin esnafın, berberin, kasaptan, terziden, sıhhi tesisatçıdan, otomobil tamircisinden bunların vergilerini kaldırıyoruz. 240 bin liradan fazla olursa o zaman vergi olacak. Esnaf dostu bir milletvekili ne yapar koşa koşa gider buna oy verir teşekkür eder. CHP oy vermedi red oyu verdi. Bizimki oylamaya katılmamış. Diğerleri de red verdi. Esnaf kardeşlerimden istirham ediyorum soracaksınız; Böyle bir önemli kanun çıkarken oylamaya katılmadınız. Neden böyle önemli bir kanunda oy kullanmadığınız diye sormalısınız. Hani çiftçileri çok seviyordu. Biz çiftçilerden stopaji kaldırdık. 5 yıllık 3 katrilyon parayı da iade edelim dedik. Bunu da sorun her gün çiftçi dostuyum diye geçiniyor ya neden buna oy veremedin diye sorun” dedi.