AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Ziya Coşkun Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bağlı beldeleri ziyaret etti. 

“Biz vaat değil söz veririz”

Karadeniz ziyaretlerinde "Şehrimizde pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz ziyaretlerimize yeniden başladık. Şehrimiz, köy ve kasabalarında ayak basmadık yer bırakmayacağız. Her alanda sorunlarını yerinde tespit etmek, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinlemek bizlerin birinci vazifesidir. Bu vazifemizi tam anlamıyla yerine getirebilmek adına ziyaret ettiğimiz her yerde talep önerileri raporluyoruz. Vatandaşımızın, esnafın, çiftçinin, üreticinin toplumun her kesiminin düşüncesi bizim için çok önemli. Biz AK Parti’nin neferleri olarak her zaman vaat değil söz verdik. Sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

“Yalan laf değil icraat üretiyoruz”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiğimiz her yerde coşkuyla ve ilgiyle karşılanıyoruz” diyen Karadeniz, “Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza güveniyor, inanıyor. Cumhurbaşkanımız birileri gibi yalan laf değil, icraat ürettiği için halkımız her daim destekçisi olduğu mesajını veriyor. Zira yapılan anketler de Cumhur ittifakı ipi göğüslüyor” dedi. 

“AK Parti milletimizin aynasıdır”

Karadeniz açıklamasını “Bugüne kadar esnaf ve vatandaşlarımız ile iç içeydik, pandemi sürecinin ardından daha fazla bir araya geleceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda gönül seferberliği yaparak çalışmalarımıza başladık. AK Parti teşkilatları olarak dün de bugün de vatandaşlarımızın yanındayız. Aziz milletimizin derdi bizim derdimizdir. AK Parti ise milletimizin aynasıdır. Bundan sonra pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam devam edeceğiz” sözleri ile noktaladı.