BÜYÜKŞEHİRLERDE OLMAYAN YATIRIMLAR AFYON’A GELİYOR

Afyonkarahisar'ın vizyon dolu projelerle ilkleri yaşadığına vurgu yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Afyonkarahisar'da bir proje bitmeden yeni bir projeye başlıyor ve neticelenmesi için her projemizle ayrı ayrı ilgileniyoruz. Bazı büyükşehirlerimizde bile olmayan yatırımlar Afyonkarahisar'ımızda birer birer hizmete giriyor. Turizm alanında yapılan yatırımlar, gençlerimiz için yapılan spor kompleksleri, kadınlarımız için açılan ve bir fabrika gibi çalışan kadın kültür evleri hepsi eşsiz projeler olmakla beraber hepsinin amaçlarına ulaştığını söyleyebiliriz. Yine Türkiye'nin ilk yeşil OSB'si ünvanına sahip Sinanpaşa OSB'nin kamu yararı kararını da almış bulunmaktayız. Buranın şehrimizin ekonomisine katkısı bambaşka olacak. Bütün bu projeler sevdalısı olduğumuz Afyonkarahisar'ımız ve hemşehrilerimiz için hayat buldu ve bundan sonra da bulmaya devam edecek.

YOLCU GARANTİSİNİN KALKMASI BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ

Teleferik Projesi'nin Afyonkarahisar'ın silüetine ve ekonomisine katkısının büyük olacağına vurgu yapan Yurdunuseven; "Şehir inşa etmek demek bir nebze geleceği de inşa etmek demek. Biz bütün projelerimizde bu şehrin 50 yıl sonrasını da düşünüyoruz. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in Teleferik Projesi'de şehrimize çok başka bir değer katacak ve bu güzide projenin önemi yıllar sonra çok daha iyi anlaşılacak. Projenin yolcu garantisinin kaldırılması ve 100. yılımızda teslim edilmesi de ayrıca bizi çok mutlu etti. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz her projeyi eleştirmekten başka birşey bilmeyen, Afyonkarahisar'ın herhangi bir sokağından bir tane taşı dahi yol ortasından kaldırmamış ve kaldıramayacak kadar aciz muhalefetin bunlardan bi haber yaygara koparması nafiledir. Kaldı ki Afyonkarahisar'ımızda yolcu garantisini kaldırdığımız Teleferik Projesi hakkında atıp tutan ana muhalefet ve yandaşları, CHP'li Hatay Belediyesi'nin yolcu garantili Teleferik Projesi'nden dahi haberleri yok. Bunların ne şehrimize ne de ülkemize en ufak bir katkısı olmayacağı aşikardır.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURUYORUZ

Afyonkarahisar'ın her sorununa anında müdahelede bulunduklarını belirten Yurdunuseven; "Şehrimizin her bürokratıyla doğrudan irtibat halindeyiz. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yolumuza çıkacak her taştan biran önce kurtulup yolumuza devam etmek gayretiyle önümüze çıkan engelleri milletvekillerimizle birlikte ortadan kaldırıyoruz. Yine bu doğrultuda yer problemi yaşayan Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın yer problemini çözerken bir yandan da üniversitemize faaliyet yürütebilecek alan sağlamak ve tabiri caizse bir taşta iki kuş vurmak için Milli Emlak Genel Müdürümüz Tufan Büyükuzun ile görüştük. İki kurumunda yer sorunu bu sayede çözülmüş oldu. Bolvadin ve Emirdağ'ımız için Genel Müdürümüzden gerekli sözleri aldık. Buralardaki planladığımız Emirdağ Hükümet Konağı ve Bolvadin İhtisas Sanayi'nin en kısa zamanda tamamlanması için bizlerde çalışmaları takip edeceğiz." Dedi.