AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Bolvadin ve Çobanlar ilçesinde düzenlemiş olduğu ziyaretler ile katıldığı Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı ile ilgili basın açıklamasıdır. 

GÜNDEMİ YEREL BASINDAN DEĞİL, VATANDAŞTAN TAKİP EDİYORUZ

"Milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın teveccüh gösterip bizlere verdiği görev ve sorumluluk gereği sadece Afyonkarahisar'ımızda değil ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımıza hizmet etmek için vazifeden geri durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak elbetteki memleketimiz için daha fazla çalışıyor sahada devam eden çalışmaların takibini yapıyor eksikleri ve talepleri not alarak gerekli merci makamlarla bilahare konuşarak nihayetinde çözüme kavuşturuyoruz. Bizler çamur atmayı siyaset yapmak sananların yaptığı gibi vatandaşlarımızın derdini yerel basından değil bizzat vatandaşlarımızdan dinliyoruz. Vatandaşlarımıza bizlerden bir adım daha yakın, bir nevi Afyonkarahisar sokaklarında ki gözümüz kulağımız vazifesini gören AK Parti teşkilatlarımızla da her dakika irtibat halinde olarak memleketimizde olmadığımız zamanlarda vatandaşımızın hangi hal içinde bulunduğunu anbean biliyoruz. Yine bu görevi seve seve mesai mefhumu gözetmeksizin milletimize hizmet şiarıyla yapan AK Parti Bolvadin İlçe teşkilatımızla, dava arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanımız Hasan Topçu,Belediye Başkanımız Fatih Kayacan, İGM Üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile beraber Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ticaret Odası başkanlarımızı ziyarek ederek mevcut durumlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Odalarımızın kendi içinde nabzını tuttuğu vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Ziraat Odası öncülüğünde Bolvadinli çiftçilerimize fayda sağlayan Hububat İşleme Merkezi'nde incelemelerde bulunduk. Afyonkarahisar Valimiz öncülüğünde tüm ilçelerimize kazandırdığımız muhteşem mimarisiyle görenlerin hayran kaldığı Bolvadin ilçemizde bulunan Kadın Kültür Evi'ni ziyaret ettik. Burada kadınlarımızın ürettiği ürünleri inceledik ve faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Bu vesileyle birkez daha Afyonkarahisar Valimize şehrimize kazandırmış olduğu Kadın Kültür Evleri nedeniyle teşekkür ediyorum. 

SÖZÜMÜZ YERİNİ BULACAK

Çobanlar'da canla başla her daim vazifeye hazır olan AK Parti Çobanlar teşkilatımızla 2023 ve ilerisindeki hedeflere giden yolda üzerimize düşen vazifeleri konuştuk. Biliyoruzki Çobanlar ile beraber yürüyecek daha çok yolumuz var. Çobanlar ilçemizde de İlçe Başkanımız Ali Yalman, Belediye Başkanımız Ali Altuntaş ile beraber Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ziraat Odası'nı ziyaret ederek ilçemizdeki oda üyelerinin taleplerini kendilerinden dinledik. İlçelerimizde gezerken vatandaşlarımızdan ve odalarımızdan aldığımız her talebi bizzat muhattabıyla görüşerek çözüme kavuşturuyoruz. Çobanlar Belediye Başkanımız Ali Altuntaş'ı da AK teşkilatımızla ziyaret ederek belediyemizin devam eden ve planladığı çalışmaları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Çobanlar'da da verdiğimiz her söz yerini bulacak.

2023 HEDEFLERİMİZİ DEĞERLENDİRDİK

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay,İGM Başkanımız Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla Merkez İlçe Başkanlığımızın 2021 Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katıldık. Dava arkadaşlarımızla 2022 yılında planladığımız çalışmaları ve 2023 hedefimize giden yolda üzerimize düşenleri değerlendirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde nice yıllar bitirecek nice yollar yürüyeceğiz.AK Parti demek vefa demek, birlik ve beraberlik demek. Hatırşinas teşkilat mensuplarımız ile beraber Bolvadin ilçemizde AK Parti Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Özdemir ve İhsan Üzüm amcamıza geçmiş olsun ziyareti, Çobanlar ilçemizde geçtiğimiz günlerde genç yaşta ebediyete irtihal eden Evran Alaka kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin.