AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 87’nci İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantı Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, burada şunları söyledi: 

AYASOFYA VE PAŞA CAMİ’Nİ İBADETE AÇTIK

Manevi olarak iki tane önemli görevi yerine getirdik. Bir tanesi ülkemizde, bir tanesi ilimizdeydi. Elhamdülillah Ayasofya’yı ibadete açtık. 80 küsur yıl sonra bunun mutluluğu onuru hepimize yeter. Sevabıda yeter inşallah. İkinciside ilimizde Paşa Cami’ni ibadete açtık. Oda üzerimize bir vebaldi. Onuda eski ve yeni belediye başkanımızla halkımızın verdiği destekle ibadete açmanın onurunu yaşıyoruz. 

BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY

2002’den önce başka bir Türkiye’de mi yaşıyorduk. Muhalefet yapmak çok kolay. Dersiniz şu olmadı bu olmadı. Olmadık şeylerin tersini söylersiniz, muhalefet yapmak çok kolaydır. Tabir kaba olacak ama  bekara karı boşamak çok kolaydır. Hanım kardeşlerim kusura bakmasın. Çok kolaydır. Muhalefet yapmak. 

BİR GECEDE 10 KAT FAKİRLEŞMİŞTİK

Halkımız bir gecede 10 kat fakirleştiği bir ülke başka bir ülkemiydi. Bunu sormak istiyorum. Bu dönem içerisinde ortalama ömrü 11 ay olan hükümetler başka bir ülkedemiydi? 60 darbesi 70 muhtırası, 80 darbesi başka bir ülkede mi oldu? Bir başbakanı başka bir ülkede mi astılar? O dönemde bir sağdan bir soldan asalım diyenlere neden diktatör demediniz? Onlar diktatör değil miydi?

SABUN KUYRUKLARI VARDI

Yağ kuyrukları vardı, benzin kuyrukları vardı. Hatta sabun için kuyruğa girerdik. Ben hatırlıyorum çocuktum. 80 döneminde elimizde piknik tüpleri ile tüp kuyruğuna girerdik. Başka bir ülke miydi acaba o ülke. Hastanelerde rehin alınanlar başka bir ülkede mi oldu? Bir ara şehir hastaneleri ne işe yarayacak diye dalga geçtiler, gördüler ne işe yaradığını. 

70 CENTE MUHTAÇ OLMUŞTUK

Bu ülke 70 cente muhtaç olmuştu. Bir başbakan İMF memurunun önünde önün ilikliyordu. 500 milyon dolar verinde memuruma maaş vereyim diyordu. Bu ülke başka bir ülke miydi? En önemliside baş örtüsü zulmü vardı. Elhamdulillah bu zulmüde ortadan kaldırdık. 

BURCU KÖKSAL’A YANIT

Dün bir baro seçimi vardı. Bir muhalefet partisinin milletvekili en son o konuştu. Sanırım organizasyon hatası oldu. En son kendisi konuştu. Biz kendisine cevap verememiş gibi olduk. Yeşil pasaport konusu avukatların 35 yıldır süren bir öyküsüdür. Hükümetimiz bu sorunuda çözdü. Vay efendim, soruşturma geçirenlere yeşil pasaport verilmiyor muş? Tabi siz alışkınsınız, teröristlerle, onları destekleyenlerle kol kola gezmeye terör örgütünden soruşturma geçiren avukatlara pasaport istiyorsunuz. Alışıksınız siz bunlara. Daha çok söylenecek söz var da, Demokratlıkları Tik Tok’tan öteye geçmeyen insanlarada fazlada laf yetiştirmeye gerek yok arkadaşlarım. >>Afyon Postası'ndan Nail Azbay'ın Haberi.