AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in 14 Mart Tıp Bayramı mesajı şöyle:

"Toplumumuzun ve dahi pandemi sürecinde göstermiş olduğu fedakarlık ve özverileri nedeniyle dünyanın en kutsal mesleğini idrak eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum. 

İnsan için hiçbir karşılığı olmayan servet değerindeki sağlığın koruyuculuğu görevini üstlenmiş sağlıkçılarımız tarih boyunca her daim büyük önem arz etmiştir. Önemini pandemi döneminde daha iyi anladığımız sağlığımız ve sağlık çalışanlarımız için bizlerde 20 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sayısız ve çok büyük yatırımları birer birer gerçekleştirdik. Sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarında büyük iyileştirmelere imza atarak kaliteli bir çalışma ortamının yanısıra ücret ve hakları noktasında gerekeni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bizler emek veren hiç kimseyi mağduriyete uğratmadığımız gibi sağlıkçılarımızıda uğratmadık, uğratmayacağız. 

AK Partimiz öncesinde gerektiği ehemmiyeti göremeyen ve çok büyük sıkıntıların yaşandığı sağlık sektörü AK Partimiz ile 20 yılda sayısız devrim yaşadı. Ülkemizde hiç bulunmayan tıbbi cihazların yaşandığı dönemden tıbbi cihaz üretip dünyaya ihraç ettiğimiz döneme bugün gelmiş bulunmaktayız. Şehir hastanelerimiz sağlık çalışanlarımızında göstermiş olduğu özverili çalışma ile  dünyada örnek türden işler çıkarmaktadır. Ülkemizi her alanda olduğu gibi bu alanda da yeter demeden hızla geliştirmeye geleceğimizi kendi elimizle imar etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle toplum sağlığına emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.