Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven yazılı bir açıklama yayınladı. 

Yurdunuseven mesajında şunları söyledi: 

İPİ SIKI TUTUYORUZ

"Millet sevdasıyla, devlet ve millete hizmet sevdasıyla yola çıktığımız günden bugüne her türlü kumpasa, şer odaklarının kalleşçe oyunlarına rağmen koyduğumuz her hedefe Allah'ın izniyle hızla ulaştık. Bu ülkeyi teröre mahkum etmeye çalışanların oyunlarını birer birer bozduk. Rabbimize çok şükür ki bugünlere milletimizle omuz omuza geldik. Yine bu noktadan sonra milleti için her daim aralıksız çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde belirlediğimiz hedeflere hızla ilerliyoruz. Belirlediğimiz hedefler artık ufukta görünüyor. Ancak çalışmaktan, ipi sıkı tutmaktan bir an geri durmuyoruz. 

AFYON’DA EŞİ BENZRİ OLMAYAN PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Bizler Afyonkarahisar milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız ve AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımız ile sürekli üretmeye ve Ankara'daki temaslarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemizin her şehrinde olduğu gibi Afyonkarahisar'ımızda da eşi benzeri olmayan projeleri bir bir hayata geçirdik. Geriye baktığımızda şehrimizde ve ülkemizde ki değişiminin ne denli büyük olduğunu anlamamak mümkün değil. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımızı her esnafımızı ayrı ayrı dinliyor gerçekleştireceğimiz her çalışmada onların taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Bu vesileyle %25 artıkla bu yıl 420 TL olarak belirlenen şeker pancarı alım fiyatının ülkemize ve çiftçimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum." dedi.