Yoğun bir haftaya Ankara'da, Milletvekili Ali Özkaya ve Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e düzenlemiş oldukları ziyaret ile başlayan İbrahim Yurdunuseven; "Yola çıkarken milletimize söz verdik. Elhamdülillah verdiğimiz sözleri birer birer tuttuk. Yine söz verdiğimiz gibi gece gündüz aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu minvalde Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Afyonkarahisar'ımızdaki eğitim yatırımları üzerine değerli bakanımızla istişarelerde bulunduk. Şehrimizi eğitim konusunda da marka bir şehir yapacağız. El ele gönül gönüle hizmete devam inşallah." dedi.

İLMEK İLMEK İŞLİYORUZ

Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretler düzenleyen, bir dizi programlara da katılan Yurdunuseven; "Şehrimizi tabiri caizse ilmek ilmek işliyoruz. Yine şehrimizin tanıtımı ve ekonomisine büyük katkı yapacak olan Uluslararası Afyonkarahisar Arap Boksu ve Kickoks Şampiyonası Tanıtım Basın Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Şehrimize sadece ülkemizden değil diğer ülkelerden de artık yoğun bir talep olduğu gün gibi aşikar. Şehrimiz için yapılacak herşeyi hemşerilerimizle yoğun bir istişare sürecinden sonra gerçekleştiriyoruz. Girişimlerimiz neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımlarından olan Spor Salonu ve Genç Ofis'in de inşaatı hızla sürüyor. Yine şehrimizin gençleri için bulunmaz nimet olacak. Türkiye'nin  en güzel müzesi diyebileceğimiz bir müze inşaatı da yine şehrimizde hizmete girecek. Şehrimizin cazibesine cazibe katacak. Afyonkarahisar "Marka Şehir" ünvanının hakkını verecek." dedi.

MÜKEMMEL BİR UYUM VAR

"Şehrimizde tüm kurumlarımız mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyor. Bizlerde sürekli olarak kurumlarımızla irtibatlı olarak şehrimizin nabzını tutuyor gerekli anda müdahale ediyoruz. Her cuma namazında başka bir mahallemizde olmayı ve mahallelerimizin nabzını en iyi tutan muhtarlarımızla irtibatta olmayı  sürdürüyoruz. İl Koordinasyon toplantılarımıza milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve yönetim kurulumuzla sürekli bir araya gelerek değerlendirme yapmayı ihmal etmiyor şehrimize ne katabiliriz milletimize nasıl dokunabiliriz gayesiyle hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Yılmaz Kırgel'e, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine asaleten atanan Ali Temiz'e bir kez daha hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.