AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu ’Mahalle bizim, Gençlik bizim' adlı söyleşide gençlerle bir araya geldi. 

DEVLETLERİN YIKILIŞLARINDA YANLIŞLIKLAR VAR

Eroğlu, burada ehliyet ve liyakat mesajı vererek, şunları söyledi: “Tarihte mührünü vuran bizim milletimiz Türk Milleti. Bununla gurur duymalıyız. Ama yıkılışlara baktığınızda maalesef her devletin yıkılışı yanlışlıklar üzerine olmuştur. Ehliyet ve liyakat kaybı var. Yani sizler yönetici olursanız, ben sizlerin çok büyük işler başaracaksınız, ben buna yürekten inanıyorum. Bir yerde sorumlu bir mevkiye geldiğiniz zaman daima en ehil kişileri seçeceksiniz. Ehliyet ve liyakata önem vereceksiniz. Bunu yaptığınız zaman işler tıkır tıkır yürür. Bunu yapmadığınız zaman bir hadisi şerif var. Eğer ehliyet ve liyakat kaybolursa kıyametin kopuşunu bekle diyor peygamberimiz. Kıyamet derken küçük kıyametler var. “

RUSLAR 25 BİN İNSANIMIZI KALETTİ

Eroğlu, küçük kıyametlere örnek olarak ise şunları anlattı: “Mesele Sultan Abdulhamit. Osmanlı’nın kaybettiği Kırım’ı yeniden almak için bir hamle yapıyor. Ruslara karşı bir savaş açıyor. Fakat mağlup oluyor. Mağlup olunca bir kalemiz vardı. Ruslar orada 25 bin insanımızı katletti. Bizim tarihimizde hiç bir askerimiz kadına çocuğa ihtiyara dokunmamıştır.” >>Afyon Postası'nın Özel Haberi.