30.05.2022

AK Partili Veysel Eroğlu’ndan gelen yanıtı olduğu gibi yayınlıyoruz:

YALAN YANLIŞ İFTİRALAR…

İnternet Sitenizde yayınlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün mesnetsiz iddialarının yer aldığı haberiniz üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.Söz konusu haberinizde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun kızı Merve Eroğlu Uşun ile alakalı olarak yalan, yanlış iftiralara yer verilmiştir.

ŞİRKET ORTAĞI OLDUĞU KÜLLİYEN YALAN

Haberde, yurtdışında firari olarak yaşayan ve hakkında yakalama kararı bulunan Erk Acarer’in mesnetsiz değerlendirmeleri kaynak olarak kullanılmıştır. Haberde iddia edilenin aksine MPC İletişim Hizmetleri A.Ş. olarak Kars ve Tekirdağ’da sadece özel sektör şirketlerine çağrı merkezi hizmeti sunmaktadır. Şirket hiçbir zaman devlet işi almamış, devletin herhangi bir kurumu ile hiçbir zaman hiçbir ticari ilişkisi olmamıştır. İşin servet kazandırdığı bilgisi de yanlıştır. Merve Uşun’un şirketin ortağı veya yöneticisi olduğu iddiası külliyen yalandır.

MERVE EROĞLU’NA AİT TEK BİR VİLLA BULUNMUYOR

Merve Eroğlu Uşun’a ait Acarkent’te tek bir villa bile bulunmamaktadır. 27 Mayıs 2022 tarihinden Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünden iletilen resmi yazı ile bu durum ispatlanmıştır. Alım satımla alakalı herhangi bir taşınmazın üstüne kayıtlı olmadığı net bir şekilde belgelenmiştir.Haberde yer alan ifadeler tamamen hayal mahsulü olup iftiradır. Karalama maksadı ile taraflı ve kasıtlı olarak bu değerlendirmeler yapılmış ve maalesef bir siyasetçi tarafından doğruluğu sorgulanmadan dile getirilmiştir.

KİŞİLERİ KARALAMA GAYRETİ…

Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na iftira atmak gayreti ile yalan, yanıltıcı ve gerçekle alakası olmayan iddialar üzerine kurulu olan bu değerlendirmeler; kamuoyunu bilgilendirmekten uzak ve tamamen kişileri karalama gayreti ile yapılmıştır.