AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yangın dolayısıyla 20 işyerinin kullanılamaz hale geldiği Bolvadin ilçesinde incelemelerde bulundu. Mağdurları dinleyen Uluçay, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret edeceklerini ve yangın mahalli ile ilgili hazırlanan raporları sunacaklarını söyledi.  

Başkan Uluçay’a Bolvadin ekibi eşlik etti

Başkan Uluçay’a Genel Merkez İl Koordinatörü Hüseyin Sezen, İl Başkan Yardımcısı Tahsin Aydın, Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin İl Genel Meclis üyeleri Abdülkadir Emrullahoğlu ve Carullah Kolay eşlik etti. 

“Vatandaşlarımız müsterih olsunlar”

Yangın mahallini ziyaret eden Uluçay yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm Bolvadin halkımızın, işyeri sahiplerimize geçmiş olsun diliyoruz. Rabbim beterinden saklasın. Bizi teselli eden kısım can kaybının olmamasıdır. İnşallah Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte Çarşamba günü de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret edeceğiz ve konu ile ilgili hazırlanan raporu sunacağız. İnşallah bu sorunun çözümlenmesi için projelerimizi takdim edeceğiz. Hızlı bir şekilde yapılması ve tüm vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için gayret edeceğiz. Başta vekillerimize, bakanımıza, valimize ekip halinde koordinasyon ekibi oluşturarak bu işi hızlı bir şekilde çözeceğiz inşallah. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Tüm teşkilatlarımızla vatandaşlarımızın arkasındayız” dedi.