Afyonkarahisar’da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Ege Bölge Teşkilat toplantısında konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, özetle şunları söyledi:

“Sizlerin buradaki heyecanlarını gördüğümüzde inanın biz de çok heyecanlandık. Rabbim inşallah 2023 - 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmayı nasip eylesin. İnanın biz sizlerden çok büyük güç alıyoruz, destek alıyoruz. Ben bunu Kadın Kolları programında olduğum için söylemiyorum. Ferda Başkanım sağolsun her fırsatta bizim teşkilat çalışmalarımızda kapı kapı gezerek yılmadan usanmadan mücadele etmektedir. Kadın Kollarımız ailelerinden, kendi hayatlarından, çocuklarından fedakarlık ederek bu hizmete gönül vermiş çalışmaktadırlar. İnanın biz bu konuda gerçekten sizlerin, mücadelenizin, sizlerin desteğinizin ailelerinizi bir kenara bırakarak saha çalışmalarınızın karşısında mahcup oluyoruz. Ben bu konuda tüm teşkilatlarımızın bizlere haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Gerçekten sizlerin büyük emekleri var. Hiçbir şekilde çekinmeden Cumhurbaşkanımızın taleplerini anlatıyorsunuz. Seçim propagandalarımızı yapıyorsunuz. Rabbim inşallah sizlerin gücünü eksik etmesin. Bizler sizlerin her zaman emrindeyiz. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İnşallah 2023 yılında ben sizlerin bu gayreti olduğu müddetçe 2023 değil, 2024, 2053 ve 2071 hedeflerini çok kolay görüyorum ve başarıyla geçeceğine inanıyorum. Bu konuda hiçbir şekilde şüphem yoktur. Rabbim yolumuzu açık eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhurbaşkanımıza da güç kuvvet versin” ifadelerine yer verdi.

“Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk yaptığı konuşmada “AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak sizleri kurtuluşun termalin, mermerin ve lezzetin başkenti Afyonkarahisar'ımızda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda Büyük Taarruz zaferimizin 100. yıl dönümünde büyük taarruzun geçtiği illerimizden gelen misafirlerimizi ağırlamak bizim için ayrı önem kazandı. Aynı zamanda bundan tam 21 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından partimizin temellerini atıldığı topraklarda sizlerle bu toplantıyı icra edecek olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Saygıdeğer başkanlarım AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları olarak 21 yıl önce Reisin yanında kuruluşun heyecanını yaşayan Afyonlu Ak kadınlarımız bugün de ilk günkü heyecan ve aşkla Karahisar Kalesi gibi dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında yürümeye devam etmektedir. Tıpkı Efeler diyarı Aydınımızın efeler gibi mert ve kararlı kadınları, Şehadetler diyarı Manisa'da asil ve inançlı AK kadınları gibi, Sayın Genel Başkanımız liderliğinde durmak yok yola devam diyerek heyecanla koşuyoruz. Dünya tekstilinin başkenti Denizli'de ilmek ilmek kumaşa hayat veren AK kadınlarımız teşkilatımızla İlmek ilmek AK geleceğimizi dokuyorlar. Masmavi denizi, yemyeşil ormanlarıyla ülkemizin akciğerleri Muğla'mızın samimi, sıcak AK kadınları teşkilatımızda nefes olmaya devam ediyorlar. Toprağı hünerli elleriyle zarif çinilere çeviren Kütahyamızın mahir Ak kadınları aynı zarafet ve gayretle ak davamız için çalışıyorlar. Adı üstünde aşıklar diyarı Uşağımızın böylesine güzel Ak kadınları aşkla ve sevdayla gönüllere giriyorlar. Binlerce yıllık tarihinden güç alan Ege'nin ilçesi İzmirli kadınlarımız, bu kutlu yolda emin adımlarla yürüyorlar” dedi.