AK Parti heyeti önceki gün Şuhut, Dinar, Evciler ve Başmakçı ilçelerinde 15 ayrı programa katıldı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya’nın katıldığı programlarda vatandaşlardan gelen talepler dinlendi.

ULUÇAY: KONUŞUP KONUŞUP DÖNMÜYORUZ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaretler kapsamında konuşarak, “Göreve geldiğimde sadece makamımda oturup ziyaret kabul etmeyi uygun görmediğimi ifade ederek başladım. Bu kararıma istinaden şahsi işlerimden kalan zamanlarımda ziyaretlerin yanı sıra sahada vatandaşlarımız ile bir araya geliyorum. Bugün Yaklaşık 15 adet ziyaret programı yaptık ve her yaptığımız programda birebir vatandaşlarımızla güncel durumları istişare ettik, taleplerini aldık. Onları dinledik, ne istiyorlar, ne talep ediyorlar eksikleri var mı, bunları konuştuk. Tabii bunları konuşmakla kalmadık tek tek not aldık. Bazılarını orada ilgili kurumları arayarak çözümlüyor, bazılarını da ilgili bakanlıklara iletilmek üzere notlarımıza dahil ediyoruz. Yani sahaya inip, el sıkıp, eli boş dönmüyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız talebi gereğini yerine getirmek üzere ilgili kurum kuruluşlara iletiyoruz. Kısaca birileri gibi sokağa çıkıp vatandaşı dinleyip dinleyip eli boş dönmüyoruz. Biz her işimizi istişare ile yapıyor ve sonuçlandırmaya yönelik bir çalışma yapıyoruz” dedi.

EROĞLU: DAHA FAZLA İSTİHDAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da “AK Parti İl Teşkilatı, büyük bir aile olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilimize hizmet etmeye devam etmektedir. Milletvekilleri, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Teşkilat Başkanlarımız velhasıl bütün teşkilat mensuplarımız büyük bir gayretle çalışıyor ve çalışmaya devam edecektir. Yaptığımız yatırım ve hizmetlerle vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu gördükçe çalışma azmimiz daha da artmaktadır. Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşını Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve İGM Başkanımız Burhanettin Çoban ile birlikte ziyaret ettik. Afyonkarahisar'ımızın devam eden ve planlanan yatırımlarını değerlendirdik. Daha sonra Milletvekilimiz Ali Özkaya ve İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte Şuhut Karaadilli Beldemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Mesut Ulusoy ile birlikte güzel beldemizde devam eden ve planlanan yatırımların son durumunu görüştük.. Akabinde Dinar ilçemize bağlı Tatarlı Beldemizi ziyaret ettik. AK Partimizin yeni Belde Binasının açılışını gerçekleştirerek, Belde Teşkilat Başkanımız Hasan Akyıldız'a hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Harekat Partisinin Tatarlı Belde Teşkilat Başkanı Abdullah Taşpınar ve yönetimini ziyaret ettik. Dinar Çölovası Kapalı Havza Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunduk. Kapasitesi 3.264 m3/gün olan bu sene arıtmaya başlayacak tesis, Tatarlı ve Haydarlı Beldeleri ile Yıprak, Kınık, Göçerli, Doğanlı, Kadılar ve Çiçektepe köylerine hizmet edecektir. Afyonkarahisar’ı geliştirmek, kalkındırmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çok çalışıyoruz. İlimize çok büyük yatırımlar kazandırdık ama bununla yetinmeyeceğiz. Daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam için var gücümüzle çalışıyoruz.

ÖZKAYA: REHAH ARTSIN DİYE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise “Milletvekilimiz Veysel Eroğlu ve İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte birçok noktada vatandaşlarımız ile buluştuk. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Çok verimli ve faydalı bir program gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini tek tek dinleyerek çözümü hususunda gerekli girişimlerde bulunduk. AK Parti kadrosu olarak, Cumhurbaşkanımız liderliğinde var gücümüz ile halkımızın refahının artması için sürekli çalışıyor, bölgemizin daha fazla istihdam ve yatırımına kavuşması için emek harcıyoruz. İnşallah 2023 için Afyonkarahisar hazır olacak" şeklinde konuştu.