AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, il genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi: “Her zaman vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin yanındayız. Bu kapsamda vatandaşlarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. Güne Dinar’da güzel bir program ile başladık, Dinar İlçemizde Ziraat Bankası tarafından 5 yıl faizsiz olarak sağlanan kredi ile 85 hp 15 motorun teslim törenine katılarak çiftçilerimizin mutluluklarına ortak olduk. Biz sezon başlamadan önce ısrarla çiftçilerimize boş bir karış dahi araziyi boş bırakmayın, ürettiğinizi değerinde vereceksiniz dedik. Bugün geldiğimiz nokta üretenin kazandığı, karlı çıktığı bir tablo ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız hafta sonu gerçekleştirdiğimiz kampta buğday ve arpa fiyatlarını açıkladı, çiftçilerimizin çok memnun olduğu bu rakamların da şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum”

DİNAR’DA HALKI DİNLEDİK

Dinar ilçemizde esnaflarımızı da ziyaret ederek, sohbet ettik, talep ve önelerini dinledik taziye ziyaretlerinde bulunduk, akabinde Çay ilçemiz de Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımız ile çay sohbetinde bir araya geldik.

SULTANDAĞI DÖNÜŞÜM YAŞIYOR

Sultandağı ilçemizde Tarım Fuarı açılışını gerçekleştirerek, çiftçilerimiz, vatandaşlarımız ve tarım firmaları ile buluştuk. Sultandağı ilçemiz 2019 yılından itibaren çok önemli bir dönüşüm yaşıyor, AK Parti Milletvekilleri ve teşkilatlar olarak Belediyemiz ve kamu aracılığı ile önemli projeleri burada hayata geçiyoruz. Sultandağı AK Parti ile birlikte altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Ziyaretlerimiz boyunca vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini Milletvekilimiz İbrahim Bey ile dinleyerek ilgi kurum ve kuruluşlarına ilettik. Güncel sorunlar ve çözümü üzerine hemşehrilerimiz ile yararlı görüşmeler gerçekleştirdik. İnşallah içerisinde bulunduğumuz bu süreçten de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlenerek çıkacağına vatandaşlarımızın ve bizlerin inancı tamdır.” dedi.

ARPA VE BUĞDAYDA GÜZEL RAKAM ELDE ETTİK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kızılcahamam kampı değerlendirmesini yaparak sözü arpa ve buğday fiyatlarına getirdi. Yurdunuseven: “Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bu yılki alım fiyatlarında da buğday ve arpada güzel rakamları elde ettik.” Dedi

Ziyaretlerle ilgili olarak konuşan Milletvekili Yurdunuseven ise, “ 20 Yıldır şiar edindiğimiz bağımsız ve milli ekonomi modeli doğrultusunda ülkemizin kalkınmasının kaçınılmaz bir gerçek olduğunu savunduk ve savunmaya devam ediyoruz. Her fırsatta belirttiğimiz üzere bununda yolunun üretmekten geçtiğini bildik ve yatırım ile desteklerimizi hep bu yönde ilerlettik. Bugün ülkemizin savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda üretiyor ve ihrac ediyoruz. Enflasyon ve yüksek kur gelişmekte olan her ülkenin maruz kaldığı değerlerdir. Bizler bunların altında üreticimizi, esnafımızı, vatandaşımızı ezdirmemek adına çeşitli uygulamaları işleme koyduk ve yakın zamanda da yine yeni uygulamaları hayata geçireceğiz. Tarım Şehri Afyonkarahisar'ımızın üretimini hat safhaya taşımak için şehrimizin her köşesindeki organizasyonlara bilfiil katılıyor gereken ne ise taşın altına elimizi koyuyoruz. Dinar ilçemizde 15 adet traktörün teslim törenine katıldık. Rabbim hayırlı ve bereketli işler yapmayı şehrimiz ve ülkemizin için daha fazla üretmeyi çiftçilerimize nasip eylesin.

ARPA VE BUĞDAYDA GÜZEL RAKAMLARI ELDE ETTİK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bizlerinde hassasiyetle üzerinde durduğu yerli ve milli imkanlarla üretimi artırmak adına her türlü desteğe hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldiğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda da kendisiyle bu konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Desteklerin artarak devam edeceği sözünü kendisinden de almış olduk. Yine Cumhurbaşkanımızın burada açıkladığı Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bu yılki alım fiyatlarında da buğday ve arpada güzel rakamları elde ettik. Her icraatimize bir kulp takan stratejik hamlelerimizi görmezden gelen altılı çete ve saz arkadaşlarının bu ve bunun gibi atılım ve hizmetleri anlaması mümkün değildir. Tek bildikleri kameralar önünde asılsız iddialarla gündem yaratmak olan bu güruh senelerdir hiç bir üretimi anlamadan ancak laf üretti. Ancak Milletimiz artık iyi biliyor ki lafla peynir gemisi yürümez.”