Uluçay daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özetle şunları söyledi: 

BAŞKAN ADAYLARI YÖNETİMDE OLACAK MI? 

Dört adayımızla Ankara’ya mülakata gittik. Hepsi birbirinden kıymetli. Onların tecrübelerinden istifade edeceğiz. Biz hepimiz biriz, beraberiz. Bu görev süresince beraber olacağız. Birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız. 

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI DEĞİŞECEK Mİ?

Kadın ve gençlik kollarını genel merkezimiz belirliyor. Bu genel merkezin değerlendirmesine bağlı. Bu noktada genel merkeze tabiyiz. Ekim ayının 18’inde il kongreleri başlıyor. İlk yapılacak kongreler arasındayız. 30 kişilik yönetim kadrosu 40’a çıktı. İlçe sayısı ve yüzölçüm nedeniyle böyle bir karar alındı. Yeni dahil olacak arkadaşlarımızla daha iyi olacak. 

BAŞKANLIĞI BEKLİYOR MUYDU? 

Farklı görevlerde bulunduk. Son dönem Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığı yaptık. Biz hizmete adayız. Bu bir nasip meselesi. Allah hizmet ettircekse bir şekilde bu yola sizi dahil ediyor. Partiye ilk girdiğimizde amacımız hizmet etmekti. Allah böyle bir şeyi nasip etti. İnşallah mahcup olmayız. 

TEŞKİLATTA GÖRDÜĞÜ SIKINTILAR?

Yönetimimizde birlik bütünlük var. Ankara’dan da bunu duyuyoruz. Ufak tefek sıkıntılar mutlaka olacak. İnsanın olduğu yerde sıkıntı olur. İnşallah biz daha iyi olacağız. Sıkıntılar olduğunda da çözeceğiz.  

Toplantıya İl Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu ve Hüseyin Menteş de katıldı. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...