Geçtiğimiz hafta boyunca çalışmalarını sürdüren Merkez İlçe Teşkilatı, mahalle, köy ve beldelerde çalışmalarına ağırlık verdi. Üye çalışmaları kapsamında Belediye Meclis Üyelerinden de destek isteyen Başkan Karadeniz, hafta boyunca Gebeceler, Susuz, Beyyazı, Çıkrık, beldeleri, Kozluca, Bostanlı, Burhaniye, Omuzca, Kaplanlı ve Alcalı köylerini tek tek ziyaret etti.

BELDE BAŞKANLARI İLE BULUŞULDU

Ziyaretlerde Belde Belediye Başkanları ve Belde Teşkilatları tek tek ziyaret edildi. Başkan Karadeniz’e, Teşkilat Başkanı Tayfun Şanlı, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Serkan Mumyakmaz, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Halil Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve aynı zamanda belde ve köy koordinatörleri Suat Sivrikaya, Mustafa Aslan, Ahmet Yıldız, Ramazan Doruklu, Aziz Eruslu ve partililer katıldı.

ÜYE ÇALIŞMASI HIZLANDI

Köy ve Mahalle ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Karadeniz, “Teşkilatımızın her kademesi ile kucaklaşıyoruz. Pandemi dolayısıyla ziyaretlerimizi kısıtlı sayıda gerçekleştirebiliyoruz. İnşallah bu süreci atlatıktan sonra, teşkilatımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Beldelerimiz, köylerimiz bizler için çok önem arz etmektedir. Bu nedenle ziyaretlerimize belde ve köylerimizden başladık” dedi. Karadeniz Üye çalışmalarına tüm teşkilatın tam kadro dahil olduğunun da altını çizdi. “Ziyaretlerimizin gayesi, hem kongremize yoğun katılım gösteren belde ve köylerimize teşekkür etmek, hemde  üye çalışmalarımızı hızlandırmak” diye konuşan Karadeniz, “Her zaman halkımızla birlikteyiz, hemşehrilerimizi kibrin ve enaniyetin olmadığı kardeşlik ve hoşgörünün yer aldığı, 1400 yıllık bir misyonun temsilcisi AK Partimiz’de siyaset yapmaya, gönül verdiği davaya üye olmaya davet ediyorum” dedi.