11 Ağustos 2017 yılında Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini il yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ile Merkez ilçe teşkilatı aileleri ile birlikte izledi. 

“Bizim milletimiz teröre geçit vermez”

AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatı’nın filme büyük ilgi gösterdiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay filmi eşi ve çocukları ile izledi. Filmin ardından bir açıklama yapan Başkan Uluçay, “Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum filmin yapımında emeği geçen yapımcılara oyunculara hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. PKK terör örgütü gerçeğini ve Karadenizli kardeşlerimizin bakış açısını ortaya koydular. Ne Türk vatandaşlarımız, ne kendini bilen Kürt vatandaşlarımız, ne de Karadenizli kardeşlerimiz terör örgütüne kesinlikle geçit vermezler. Bu film daha önce yaşananları net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Ben, PKK terör örgütünün gerçek yüzünü görmek isteyen tüm vatandaşlarımızın filmi izlemesini tavsiye ediyorum. Gerçekten çok duygulandık ve etkilendik. Emeği geçen tüm yapımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür yapımların devam etmesini temenni ediyorum. Geleceği aktarabileceğimiz gerçekleri ortaya koyan bir film olmuş. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi ki varsın Eren diyoruz” dedi. 

“En çok etkileyen de olaydan 2 dakika önce çekilen fotoğraf karesi oldu”

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise “Bugün İl Başkanımızın önderliğinde AK Parti Merkez ilçe teşkilatı olarak ‘Eren’ filmine katıldık. Gençlerimizle, kadınlarımızla hep birlikte hakikaten burada Karadeniz insanının ne kadar samimi olduğu askerimizin ne kadar içten bir şekilde özveri ile mücadele ederek bu işi halletme yoluna gittiğini hep birlikte izledik ve en çok duygulandıran da olaydan son 2 dakika önce çekilen fotoğraf karesi idi. Bu kare beni çok etkiledi. Bu filmde Karadeniz'in insanının ne kadar samimi olduğunu, askerine ve polisine nasıl sahip çıktığını bir kez daha gördük” diye konuştu. 

Şehit Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi Türkiye’de 1 milyondan fazla, Afyonkarahisar’da da 3 binin üzerinde izleyici ile buluştu.