AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Genel Merkez Demokrasi Ve Hakem Kurulu Üyesi-Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Necip Filiz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Ali Özkaya, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Halil Ürün, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile birlikte çok sayıda partili katıldı. 

PARTİMİZİ YALANLARLA İTİBARSIZ KILMAK İSTİYORLAR

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz yaptı. Karadeniz “Göreve geldiğimiz 1,5 yıllık gibi bir süre içerisinde ben ve ekip arkadaşlarımız; Bu dönemde vefa, samimiyet, tevazu, gayret, ortak akıl, istişare, katılımcı siyaset anlayışıyla, Bu kutlu davada yol alan AK kadrolar olarak, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Yorulmadan, dinlenmeden, durmak yok yola devam anlayışıyla çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü AK Partinin davası, Türkiye'nin davasıdır. Ümmetin davasıdır. AK Parti'nin geçmişi çok derinlerde olan yüce bir çınar gibidir. Biz sadece bir siyasi parti değiliz. 11 milyonluk teşkilatımızla gönüllüler ordusuyuz. Yalanlarla AK partimizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.  Her türlü yalan konuşuluyor. O zaman bizim yapmamız gereken hakikat güneşiyle onlara cevap vermektir. Karşımızda cephelenen ittifak, maalesef 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ülke ne olursa olsun' noktasına savrulmuş durumda” dedi. 

SANDIK BAZLI ÇALIŞMA MODELİMİZİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIK

Karadeniz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Teşkilat olarak kendimizi zinde ve dinç tutmalıyız. Şimdiye kadar girdiğimiz her seçimden birinci parti olarak çıktık, ama bizim hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değil. Bizim bir başka hedefimizde ülkemizde birliğin, dirliğin, düzenin, güvenin, istikrarın, büyümenin kalıcı olmasını sağlamaktır. Yarınlarımıza daha güzel bir Afyonkarahisar, daha güzel bir Türkiye bırakabilmektir. Bu anlayış ve gayretle, pandemiye rağmen ekip arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapmak suretiyle görevlerimizin başındaydık. İl başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay kaptanlığında özellikle pandemi sürecinin etkilerini en aza indirebilmek adına her türlü tedbire riayet ederek Afyonkarahisar da yaşayan vatandaşlarımızın arasındaydık. Gençlik ve kadın kollarımız ile beraber, bize ulaşan yada birebir aramak suretiyle sıkıntılarını öğrendiğimiz kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında yerelde güçlü, İl ve belde belediyelerimizin destekleriyle seferber olduk. Teşkilat çalışmalarımız, üye ziyaretlerimiz ile köy, mahalle ve beldelerimizde daima halkımızla iç içe sahada aktif olarak çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yeni üye çalışmalarımız ve mevcut üyelerimize yönelik talep ve istekleri tüm teşkilatımızın destek ve gayretiyle yerine getiriyoruz. Özellikle 2023 seçimlerine yönelik sandık bazlı çalışma modelimizin hazırlıklarını tamamladık. Mahalle başkanlarımızın başkanlığında oluşturduğumuz mahalle yönetimlerimizi parti binamıza davet ederek, sorumlu yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber sandık bazlı çalışmalarımıza yönelik istişarelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki üç ay içerisinde bu istişareleri yerinde mahallede, mahallinde tekrarlamak suretiyle pekiştirmek niyeti içerisindeyiz.