Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar’da basın toplantısı düzenlendi. Davutoğlu, salona eşi Sare Davutoğlu ile geldi. 

OTOBÜSTE GEZERKEN ENİŞTE HOŞ GELDİN DEDİLER

Afyon ülkemizin dönüm noktası olan bir şehirdir. Ben Afyon’un damadıyım. Eniştesiyim. Otobüsle Afyon’u dolaşırken enişte hoş geldin diyenleri duydum. Çok mutlu oldum. Afyon’un eniştesi olmak büyük bir şereftir. 

BİZİM KATILDIĞIMIZ İLK SEÇİM OLACAK

Sebebi ziyaretimizin Güney Beldesi’nde bir seçim var. Yerel bir seçim. Bizim için önemli olan nokta bizim katıldığımız ilk seçim olacak. Yakından takip ettik süreci. Biz siyasete girerken öfke değil sevgi dilini kullanacağız.

VEYSEL EROĞLU’NU UYARMALI

Güney Beldesi’nde iktidar mensubunun yaptığı açıklamalar yakışmadı. Netenyahu’nun gözünün burada olduğunu söylediler. Cumhurbaşkanı’nın eski bakanının uyarması gerekir. Kulağını çekmesi gerekir. 

BUNLARA DERS VERİN

AK Partili eski vekil Halil Ürün’ün Güney’de yaptığı “bizi ite köpeğe yem yapmayın açıklamlarınıda eleştiren Davutoğlu, “İte Köpeğe yem etmeyin demek ne demek. Bunların kibrine ders verin. Netanyahu buradan çıkmaz diyin. Bunlara ders verin. Bunların derse ihtiyacı var. Biz hoca olarak söyledik anlamadılar.” dedi.

Davutoğlu salonda konuşmasını sürdürüyor. Afyon Postası'ndan Nail Azbay ve Kemal Baykara toplantıyı takip ediyor. 

Ayrıntılar gelecek…

Editör: TE Bilişim