Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ile CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mesude İntepe ve Caner Peynirci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 

Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Asım Bozca ile TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan hazır bulundu. 

KÖKSAL VE GÖRGÖZ BİZİ ZİYARET EDER SIKINTILARIMIZI DİNLER

Ziyaret dolayısıyla CHP heyetine teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “İlimize hoşgeldiniz. Bu ziyaretinizden mutluluk duyduk. Çok teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın Milletvekillerimiz tarafından ziyaret edilmesi, sanayicilerimizin, iş insanlarımızın, tüccarlarımızın sizin tarafınızdan dinlenilmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulması bizi mutlu ediyor. Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal ve Sayın İl Başkanımız Yalçın Görgöz, bizi sık sık ziyaret ederler, dertlerimizi dinlerler; çözüm oluşturmaya da gayret ederler. Bu ziyaretinizde bazı istişarelerde bulunacağız. İstişarelerimizin neticesinin hayırlı olmasını temenni eder, Odamız’a geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi. 

AFYON’UN SORUNLARI RAPORLAŞTIRACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Av. Gülizar Biçer Karaca da “Sanayicilerimizin, iş dünyasının çok ciddi sıkıntıları olduğunun farkındayız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle hem Afyon’da, hem Uşak’ta Milletvekili heyetlerimiz, iş dünyasının, iş insanlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin, işsizimizin, toplumun her kesiminin dile getirmek istediği sorunlarımızın aslında bir nevi sözcüsü olmak, bu sorunları raporlaştırmak, bu raporu Ankara’da Sayın Genel Başkanımız’a sunarak yaşanan sıkıntılara ilişkin sizlerin de beklentilerini alıp hem sorunları dinlemek, hem de çözüm önerilerini paylaşmak için geldik. Biz de bu ziyaretimizi kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız’ın da ayrıca selam ve sevgilerini iletmek isterim. Kendisi, bu süreçte yaşanan sorunların çözümü noktasında çok ciddi gayret gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın en az zararla bu süreci atlatabilmeleri için elimizden geldiğince iktidara önerilerimizle katkı vermeye çalışıyoruz. Ama 11 aylık pandemide geçen süre içinde birçok sorunun ardı ardına geldiğinin farkındayız. Kapanan işyerlerindeki artış, aslında bütün Türkiye genelindeki işletmelerin, işyerlerinin ve Türkiye ekonomisinin yaşadığı sıkıntılı sürecin bir göstergesiydi. O nedenle biz Afyonlu sanayicilerin, iş dünyasının ve sizin değerli üyelerinizin yaşanan ekonomik buhran ve pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntılarınızı, işyerlerinin durumunu ve bu konuda taleplerinizi dinlemek için geldik” ifadelerini kullandı. 

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.