DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberindeki partililer semt pazarlarında vatandaşları dinlediler, partinin ekonomi alanında çözüm yollarını paylaştılar.

İNSANIMIZ ACIYLA KAVRANIYOR

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Kadir Daylık, “Bugün vatandaşlarımızın artık yaşanılan bu hayat pahalılığı karşısında dayanacak gücü kalmadığını, ne yazık ki hep beraber bir kez daha gördük. İnsanımız gece gündüz çalıştığı halde, en hayati ihtiyaçlara dahi para yetiştirememenin acısıyla kıvranıyor.”

PAZAR YERLERİNDE ESKİSİ GİBİ ARTIK NE VATANDAŞ VAR NEDE ESNAF

Pazarcı esnafı ile yaptığımız sohbetlerde pazarcı esnafı artan akaryakıt fiyatlarından dolayı mesleklerini bırakma durumu ile karşı karşıya kaldıklarını, kazançlarını artık nakliye ücretleri karşılamadığını bu nedenle zarar ettiklerini, pazara ürün getiremediklerini, mecburen ürün çesitlerine girmediklerini, toptancı halinde ne varsa onları satmak durumunda kaldıklarını, satmış oldukları ürünlerin artan maliyetlerle pahalıya satmak durumunda kaldıklarını, vatandaşa ürün çesiti sunamadıklarından, zaten alım gücü düşmüş olan vatandaşın da artık pazarlara çıkmadıklarını söylediler. Bizlerde şahit olduk ki pazarda ne esnaf var nede vatandaş.

VATANDAŞ DEVA PARTİSİ İKTİDARINI BEKLİYOR

Bugün pazarda da gördüğümüz üzere artık Türkiye, DEVA Partisi iktidarını ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ülkeyi tekrar düzlüğe çıkartarak insanca yaşam kalitesine ulaştırmasını sabırsızlıkla bekliyor.” dedi.