Toplantıyı Afyon Postası’ndan Nail Azbay takip etti. 

Mısırlıoğlu, toplantıda şunları söyledi: 

MUHTEŞEM BİR MANZARA

*Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri düzenlendi. Hep beraber protokol ve bizde katıldık. Gördüğümüz manzara muhteşemdi. Afyonkarahisarlılar adına huzur veren güzel hizmetler yapılmıştı. Bu evlerde hayata, yaşam, aile vardı. Kısacası her şey vardı. İnşallah bu hizmet herhangi bir siyasi parti için buralar heba edilmez. Buraların İYİ Parti olarak takipçisi olacağız. Oralarla ilgili her türlü olumlu hizmetlere katkı sağlayacağız. Değerli Valimiz Gökmen Çiçek ve onun muhterem eşlerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

TATARLI’DAKİ PTT 5 GÜN ÇALIŞMALI

*Tatarlı Beldesi’nde PTT binası vatandaşlara hizmet veriyordu. Burada haftada 2 gün hizmete verilmeye başlandı. O bölgede 10 bine yakın nüfus yaşamakta. Vatandaşlar burası için haftanın 5 gün hizmet verilmesini istiyor. Burası hassas. İlimizi yönetenlere Tatarlıların sesini duyun. Kasabalarındaki PTT’de işlerini görmeye çalışıyorlar. 

300 LİRALIK ÇEKLER 250 LİRAYA BOZDURULUYOR

*300 liralık gıda çekini 250 liraya bozduruyorlar. Vatandaşlarımızın bu durumu bizi derinden üzüyor. Burada ayağı yere basmayanlara seslenmek istiyorum. Türkiye’nin gerçek gündemi ekonomi ve geçim sıkıntısı. Evlerde kadınlar cinnet geçirmekte. Çocuklar sokağa çıkmasın diye eve kilitleyen babalar var. Sokağa çıkmasın alışveriş yapmasın diyen babalar var. 

1.5 YILDIR MÜZİSYENLERİN EVİNE EKMEK GİRMİYOR

Genç Müzisyenler Derneği’ni ziyaret ettik. Bizleri öyle bir durumda karlışadılarki yüzerlerine bakmaya utandık. Müzik aletlerini satıp geçimlerini sağlamışlar. Hiç kimse bu kardeşlerimizi ziyaret edip siz ne yiyip içiyorsunuz dememiş. Önümüzdeki günlerde kendileriyle bir toplantı yapacağız. Afyonkarahisar ve ilçelerinde 3 bine yakın insanız diyorlar. Ailesiyle bu kişiler 12 bin kişi yapar. Bu kardeşlerimizin evine 1.5 yıldır evine ekmek girmiyor. Sayın valimizin bu konuya hassas yaklaşacağını ümit ediyorum.