Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva’nın açıklamaları şöyle: 

*Parke ve kaldırım taşlarının stoklandığı Afyonkarahisar’da kaç tane yer var, buraların girişi ve görevlisi olması gerekmez mi?

*Stoklama veya depo alanı için kullanılan yer içeresinde pislik, çöp bulunur mu?

*Konu kamu malının kullanımı  olduğunda milletin vergileri ile yapılan israf olduğunda biz kimseye yaptığın doğrudur diyemeyiz.

İNANMAYAN GİDİP GÖRSÜN

Biz bunu iddia  değil bizzat yerinden sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak Afyonkarahisar halkına bunu ulaştırdık aynı gün içerisinde 2 tane canlı video çekerek Afyonkarahisar halkı için bunun bilinmesini sağladık. İnanmayan bizzat gidip yerinde  inceleyebilir.

PARKE DEĞERLENMİŞ OLSAYDI, ZAM OLMAZDI

Diğer yandan yapılan su ve ulaşım ücretlerine gelen %10 zam burada ki parke taşları değerlendirilmiş olsaydı zam yapma ihtiyaç kalmayacaktı.

*İlimizde acil yapılması gerekenlerin başın da  trafik lambalarının dengesiz ayarlanmalarından dolayı trafik sıkışıklığı meydana geliyor bu da zaman kaybı ve enerji israfına sebep oluyor bunun bir an önce giderilmesi gerekir.

*Paşa camisinin orda kavşak çalışması güzel oldu teşekkür ederiz  Ama bu kavşağı geçince  olan trafik ışıkları sıkışıklığa sebep olduğundan dolayı iptal edilip yan yol bulunarak çözüm  bulunması gerekir. 

*Asfaltlar a   yapılan tamir çalışmaları hatalı yapıldığından dolayı  milli servetimiz olan araçlarımıza zarar vermektedir. Bu tamiratların daha dikkat li ve kuralına uygun yapılması  insanlarımız için faydalı olacaktır. 

SOKAK HAYVANLARINI KISIRLAŞTIRMADINIZ

Sokak hayvanları için kısırlaştırma çalışması sayın zeybek başkan geldiğinden  bu yana yapılmadı. Yapılmış olsa hayvanların kulağında küpe olması gerekir. illede bu hayvanların birini ısırması, zarar vermesini bekliyor arkadaşlar!

Bunların kontrolü yapılsa ,yardıma muhtaç olanlar var işe bunların belediyenin barınağına götürülmesi gerekmez mi!

Zafer meydanı, demirciler içi, Anıtpark meydanı, imaret ve yeşil cami de bulunan başı boş hayvanlardan bahsediyoruz.