Afyonkarahisar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’den 6 milletvekili temsil ediyor. AK Parti’den Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya. CHP’den Burcu Köksal, MHP’den Mehmet Taytak, Demokrat Parti’den Gültekin Uysal üzere toplam 6 milletvekilimiz var. 

BAZI VEKİLLER KOORDİNASYON EKİBİ OLUŞTURDU

Kısa sürede bu ankete yüzlerce kişi katılarak kendi seçtiği vekillerin bir nevi performansını değerlendiriyor. Edinilen bilgilere göre bazı milletvekillerinin sevenleri kendi aralarında bir koordinasyon ekibi oluşturarak bu ankete daha aktif bir şekilde katılıyor. Bazı vekillerin sevenleri ise istenilen düzeyde koordinasyonu tam olarak sağlayabilmiş değil. 

SİZCE EN İYİ TEMSİL EDEN VEKİL KİM?

Peki ya sizce TBMM’de Afyonkarahisar’ı en iyi temsil eden milletvekili kim? Bunu seçmek için aşağıdaki linkte tıklayarak tercihinizi ortaya koyabilirsiniz. 

https://www.afyonanket.com/anketdetay/31/Afyon-u-Turkiye-Buyuk-Millet-Meclisi-nde-en-iyi-temsil-eden-milletvekili-kimdir-.html

CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Anket sonuçları canlı yayında Afyon’un ilk dijital gazetesi olan Afyon Postası’nda açıklanacak. Afyon Postası’nın Facebook, Youtube ve Twitter hesapları üzerinden aynı anda gerçekleşecek olan canlı yayın 6 Kasım günü saat 20’de gerçekleşecek. Nail Azbay’ın sunacağı programa Gazeteci Ertuğrul Sevim ve Rtürk Firmasının Sahibi Ali Osman Okşar katılacak.