Okul Veli, El Ele Eylem Planı çerçevesinde veli ziyaretleri sürüyor
Okul Veli, El Ele Eylem Planı çerçevesinde veli ziyaretleri sürüyor
İçeriği Görüntüle

Simav İlçe Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik sosyal ve manevi etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcük Yaylası’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ve piknik programı, Manevi Danışman Emin Dönmez’in organizasyonuyla hayata geçirildi. Etkinlikte öğrencilere, hayırsever vatandaşların bağışladığı iki kurban etinden hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

Yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı programda, İlçe Müftüsü Hasan Serçe onur konuğu olarak yer aldı. Gençlerle birlikte doğa yürüyüşüne katılan Müftü Serçe, yürüyüş sonrası gençlik ve bereket temalı bir sohbet gerçekleştirdi. Serçe, “Emin Hoca gibi rehberlik eden bir büyüğünüzün olması büyük şans. Kıymetini bilin,” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğe İzci Lideri Cuma Ali Tosun ve İmam Hatip Mehmet Çötel de destek verdi. Programda yaklaşan Diyanet Gençlik Kampı ve izcilik faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Yiyeceklerini kendileri hazırlayan öğrenciler, program sonunda çevre temizliği yaparak örnek bir davranış sergiledi. Manevi Danışman Emin Dönmez, programa destek veren İlçe Müftüsü Hasan Serçe’ye, KYK Müdürü Onur Kartal’a, İlçe Spor Müdürü Mustafa Sapmaz’a, Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun’a ve tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Dönmez, benzeri programların ilerleyen dönemlerde de süreceğini belirtti.

Kaynak: İHA