Bugün o gelişme kapsamında bir termal otelde Basın Lansman toplantısı düzenlendi. O toplantıda bu önemli gelişmenin mor beyazlı takımın kripto para borsası şirketi olan Bitçi ile işbirliği yaptığı duyuruldu. 

İş birliği toplantısında konuşan Vali Gökmen Çiçek, şunları söyledi: 

BİTÇİ İLE KAZANACAĞIZ

Bitçi ile bizde kazanırız. Kazanacağımıza inanıyorum. Bunu önemsiyorum. Kulüp başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bir çoğu işine gitmiyor. Gece gündüz Afyon için çalışıyorlar. Son maçtan sonra sevinçleri inanılmazdı. Allah razı olsun. Son 5 haftadır Afyon’a muazzam bir mutluluk yaşattı. 

İLÇELER ARASINDA BİRLİKTELİĞİ ARTIRIYOR

Futbolla ilgilinenince il valisi neden futbolla ilgileniyor diyorlar. Geçen haftaki maçta Emirdağ’da 400 Dinar’dan 250 kişi Çay’dan 500 kişi, Sultandağı’ndan 300 kişi, beldelerden akın akın geldiler. Futbol sadece futbol değil. Kentliliği oluşturan bir şey.  İlçeler arasında şehirde farklı bir birliktelik sağlıyor. Her bölgede aynı sevinci yaşatıyor. Çok farklı siyasi görüşte olanlar bile kucaklaşıp Afyonspor’un golüne sevinebiliyor. Bu manada biz Afyonspor’un her galibiyetinde şehrin birlikteliğine katkı sunuyor. Ben il valisi olarak ben bu yüzden burdayım. Başkanım o yüzden uğraşıyor. Türkiye’de en fazla takip edilen spor dalı futbol. 

AFYONSPOR HER AFYONLU’NUN ÖZ DEĞERİ

Hava buz 10 binden fazla seyirci vardı. Ücretsiz değil. Paralı tıklım tıklım dolu. Dışarı çıktığımda insanların sesi kesilmiş. Şehrimizin aslında ne kadar çok sevildiğini ortaya koyuyor. Ben araçla giderken bana gençler mor diye bağırıyor. Afyonspor her Afyonlu’nun öz değeri. Bu anlaşmayı önemsiyorum.