Afyonkarahisar yeni bir Sağlıklı Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’ne kavuştu. Selçuklu Mahallesi Güneş Hatun Caddesi, Matyar Suit A Blok Kat 1’de hizmete giren Diyetisyen Betül Akçakaya’nın işlettiği merkez, kilo problemi yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Merkezin açılışına iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, partinin eski il başkanı Aziz Aslan, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demiral, Kamu Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir gibi isimler açılışa katılanlar arasındaydı. Ayrıca Akçakaya ailesinin yakınlarda bu açılışta yer aldı. 

DAHA İYİ BİR YAŞAM İÇİN BU MERKEZ HAYIRLI OLSUN

Kurdele kesiminden önce hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, şunları söyledi: “Burda Afyon’umuzda sağlık ve daha iyi bir yaşam için Betül Hanım’iş yerinin açılışındayız. İnşallah ilimizdeki insalarımıza faydalı olmasını diliyorum. Bol kazançlar diliyorum. İnşallah daha büyük yerlerde daha fazla insanla karşılaşmanızı temenni ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun”

KİLO SORUNLARI İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Diyetisyen Betül Akçakaya ise merkez hakkında basın mensuplarına bilgilere vererek şöyle konuştu: “Sağlıklı insan sağlıklı toplum, sağlıklı toplum sağlıklı nesil ilkesini kendine hedef kabul eden kliniğimizde bugün itibariyle Afyonlu hemşerilerimize hizmet vermeye başladık.Toplumumuzda görülen ve pandemi sürecinde daha da yaygınlaşan kilo sorunları birey sağlığını tehdit eder hale gelmiştir. Kliniğimiz, oluşan bu sorunların çözümü için toplum sağlığının temeli olan birey sağlığını dikkate alarak birey odaklı hizmete girmiştir.”

KİŞİYE ÖZGÜ UYGULAMALAR GELİŞTİRİYORUZ

Merkezimizde Uluslararası gelişmelerden güncel verileri  takip ederek  sektördeki  bilimsel ve teknolojik  gelişmeler ile hizmet veriyoruz. Bu süreçte bireylerin sorunları için farklı yaklaşım ve kişiye özgü sağlık sorunlarına odaklı spesifik uygulamalar yapmaktayız. 

15 DAKİKADA YAĞLAR ERİYOR

Kliğinimizde 2.5 saatlik yürüyüşte yaktığınız yağları 15 dakikada verdiren Andulasyon hizmetimiz mevcuttur. Bunun yanında; Detoksifikasyon ve Lenf sisteminin uyarılması, Karın Bölgesi ve Bölgesel incelme, Spor sonrası vücudun toparlanması, Kronik Bel ve Sırt  ağrıları, Uyku bozukluklarınızı çözmekteyiz. Bu ve buna benzer problemi olan Afyonkarahisarlıları merkezimize bekliyoruz. 

Diyetisyen Betül Akçakaya kimdir? 

26 yaşında olan Diyetisyen Betül Akçakaya, Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden2018 yılında mezun oldu. 

Akçakaya, genç yaşına rağmen GATA ve Acıbadem Gibi Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşlarında çalıştı. 

Akçakaya, 2021 yılı 30 Ekim tarihinde ise kendisine ait Sağlıklı Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’ni kurdu.