Etekler ve Pantolonlar adlı oyun içni Afyonkarahisar’a gelen Nurseli İdiz ve Kimya Gökçe Aytaç, Afyon Postası mikrofonlarına konuştu. 

KAVURMA ÇOK GÜZEL

Nurseli İdiz, şunları söyledi: Afyon’a çok sık geliyoruz. Pandemi öncesinde de gelmiştik. Bugün yine burdayız. Salon doluymuş çok mutlu olduk. Afyon’un yemeklerini yeni öğreniyoruz. Bugün burada ikram edilenler harika. Özellikle kavurma çok güzel. Mercimekli bükme varmış onuda yeni duyuyorum. Ama şunuda öğrendim. 3’ncü gastronomi şehri olmuş, haketmiş.

MUTFAĞI HARİKA

Kimya Gökçe Aytaç ise şöyle konuştu: Afyon’u seviyoruz. Sürekli geldiğimiz yer. Sanatla olan düşkünlüğünü çok seviyoruz. Yemek içme hiç anlatmak istemiyorum. Muazzam. Ben Ege mutfağını seviyorum. Ama bir tarafım da Slav kökenli olduğu için kuru ete de çok düşkünüm. Böyle çok ortalardayım. Yemek konusunda  Afyon harika. Bütün lezzetlere bayıldım. 

Ahmet İpek Sucukları’na ait lezzet paketleri hediye edildi. >>Sılanur Kara'nın Özel Haberi.