-Afyon Postası’nın Özel Haberi.

UNESCO tescilli Afyon Mutfağı ünlü sanatçılarında dikkatini çekiyor. Öneki günlerde bir seyahat için Afyonkarahisar’dan geçen Haluk Levent, şehir merkezine gidererek, yöresel lezzet tatmak için Basın Caddesi üzerinde bulunan Musakka Restaurant’ı tercih etti. Levent’in burada yöresel yemekler yedikten sonra Afyon kaymağı ile hazırlanan baklava yediği ve bu lezzeti çok beğendiği öğrenildi.

DİYETİ BOZDUĞUNU SÖYLEDİ

İşletme Sahibi Ayşe Safkurşun, Haluk Levent ile alakalı şunları söyledi: “Haluk Bey’in yöresel lezzetler noktasında bizi tercih etmesinden çok mutlu olduk. Kendisine yemekten sonra kaymaklı baklava sunduk. 2.5 yıldır diyette olduğunu söyledi. Ancak bu lezzetin tadına bakınca tabağın tamamını bitirdi. Bizede diyeti burada bozduğunu söyledi.  Kendisini yeniden burada görmek isteriz.” Dedi