Afyon Postası’ndan Esma Azbay, Yeşilyol Caddesi üzerinde hizmet veren Lina Vip Estetik ve Güzellik salonunu ziyaret etti. Ziyarette merkezin İşletme Müdürü olan Rabia burada yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

İşlek, özetle şunları söyledi:

EĞİTİM KADRO İLE HİZMET VERİYORUZ

Lina Vip Estetik ve Güzellik salonu olarak daha iyi bir hizmet sunabilmek için daima kaliteli ve son teknoloji cihazlarımız ile yüksek performans sergiliyoruz. Böylelikle danışan memnuniyeti odaklı doğru ve kaliteli hizmet veriyoruz. Profesyonel, yaratıcı, modaya endeksli ve eğitimli kadrosuyla, güzelliğine önem veren kişilere doğru bir şekilde ulaşmayı hedefliyoruz. Misafirlerimize samimi, güvenilir ve rahat edebileceğiniz bir salon ambiyansı oluşturduk.

MODERN BİR ORTAM…

Lina Vip Estetik ve Güzellik salonu olarak sizlere daha rahat ve daha modern bir ortamda hizmet sunabilmek amaçlı 3 şubemiz son teknoloji güzellik ekipmanları ile donatılmıştır. Kurumsal bir firma olmamız ile birlikte tüm işlemlerin öncesinde Uzman Estetisyenlerimiz tarafından doğru hizmet kalitesini sunabilmek için müşterilerimizin analizleri yapılarak, ihtiyaçlarına uygun bakım ve uygulamaları gerçekleştiriyoruz.

NE TÜR HİZMETLER MEVCUT

İşlek kendilerine Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesi’nde Halk Bank karşısından ulaşabileceklerini belirterek 0272 212 26 71 nolu numaradan da bilgi alabileceklerini söyledi.