14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar’da sağlık camiasının buluştuğu bir balo düzenlendi. Afyon PARKHAYAT Hastanesi tarafından düzenlenen baloya katılım bir hayli yoğun oldu. Afyon, Kütahya ve Akşehir bölgesindeki hekimler eşleriyle birlikte geceye katılım gösterdi. Geceye İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’in yanı sıra Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz’da katıldı. 

TABİP ODASI BAŞKANI ALEV TÜRE KONUŞTU

Afyon Tabip Odası Başkanı Alev Türe, balonun açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Hekimlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna değinen Türe, pandemi sürecinde hekimlerin zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çekti. 

ENİS ARABACI KONUŞTU

Daha sonra söz alan PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Enis Arabacı ise kısa bir konuşma yaparak geceye katılan herkese iyi eğlenceler diledi.

PLAKETLER SAHİPLERİNİ BULDU

Gecede hekimlik mesleğinde çok uzun yıllardır hizmet verenlere plaketleri takdim edildi. Plaket alanlar şöyle: “Uzm.Dr. Münir Pehlivanoglu,  Prof.Dr. Gürsel Acartürk,  Uzm.Dr. Mehmet Özkal, ​Uzm.Dr. Mustafa Delihoca, Uzm.Dr. Asuman Bozdağ, Uzm.Dr. Levent Aykut, Op.Dr. Adem Yücel, Op.Dr. Halil Gülden, Op.Dr. Şaban Can, Uzm.Dr. Mesut Karaca”

IŞIN KARACA'DAN EN GÜZEL ŞARKILAR DOKTORLARA

Plaket töreninin ardından konsere geçildi. Sahneye gelen Işın Karaca, birbirinden güzel parçaları hekimler için söyledi.  Işın Karaca gecenin sonunda İzmir Marşı’nı okudu. O esnada salonda bulunan herkes cep telefonlarının kameralarını açarak marşa eşlik etmesi ile balo son buldu.  >>AFYON POSTASI’NIN HABERİ.