Park Afyon alışveriş merkezinde 1’nci katta hizmete giren işletmenin açılışı oldukça görkemli oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’in yanı sıra ünlü manken Tuğba Özay ile ünlü oyuncu Wilma Elles’de katıldı. 

BAŞKAN ZEYBEK: HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM

Kurdele kesiminde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Uzun süredir Yeşilyol’da hizmet gösteren Diyetisyen Salih Gürel kardeşimi tebrik ediyorum. Kendisine hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. 

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN SÖZLERİ HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Daha sonra konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’de “Salih kardeşime hayırlı olsun diyorum, diyete önce kendisinden başlasın diyorum” sözleri herkesi güldürdü. 

WİLMA ELLES: GÜZEL BİR AŞK GÜZEL BİR İŞİ GETİRİYOR

Afyon Postası mikrofonlarına konuşan ünlü oyuncu Wilma Elles, merkez hakkında şunları söyledi:  “Çok beğendim. Bütün hizmetler veriliyor. En önemlisi uzman isimler burada. Sıla Gürel ve Salih Gürel’i tebrik ediyorum. Ben daha önce bir çekim için Afyon’a gelmiştim. Çok beğendim. Termal sular burada çok değerli. Sucuk ve kaymağı çok beğeniyorum. Afyon’a tekrar tekrar gelmek isterim. Bugün sabah burada sucuk yedim. Gerçekten çok bayıldım. Sucuğu yiyip Diyetisyen Salih Gürel’e gelebilirsiniz. Çok güzel bir çiftler. Çok güzel bir aşk güzel işi beraberinde getiriyor.”

TUĞBA ÖZAY: AFYON’A ÇOK YAKIŞTI

Ünlü manken Tuğba Özay’da Afyon Postası mikrofonlarına konuşarak şunları söyledi: “Ben burayı harika buldum. Sıla Hanım çok güzel, gözlerimi kamaştırdı. Eşi Salih kardeşim çok sempatik. Onların arasındaki enerjiye çok bayıldım. O kadar güzel bir şeyki, sevenlerin özel hayatı dışında iş hayatında da birbirlerini desteklemesi çok güzel. Burada yok yok. Çok güzel bir işletme olmuş. Sağlıklı zayıflamadan tutun cilt bakımı, epilasyon, kişisel bakıma ait ne varsa güvenle kendinizi teslim edebileceğiniz bir yer olmuş. Afyonkarahisar’a çok yakıştı. Hayırlı uğurlu olsun. Bizimde çorbada bir nebze olsun tuzumuz olsa ne mutlu. Ben bu lokasyondan çok sık geçiyorum. Afyon’da çok değerli dostlarım var. Termale ara ara geliyorum. Bundan sonra Afyon’a geldiğimde mutlaka buraya geleceğim. Önce termale gidip rahatlayacağım. Hemen Sıla’ya geleceğim, cilt bakımlarımı yaptıracağım. Alanında uzman isimlerin burada olması buraya önemli bir ivme kazandıracak diye düşünüyorum. Sadece hanımlara değil beylerede hizmet verilecek burada. Tekrar hayırlı olsun”

HER İŞLEM DEĞİL, DOĞRU İŞLEM GÜZELLEŞTİRİR

Diyetisyen ve aynı zamanda İşletme Sahibi olan Salih Gürel ise şunları söyledi: “Burada tüm Türkiye’yi zayıflatacağız. Kilo vermek isteyenlere kilo verdireceğiz. Kilo almak isteyenlere kilo aldıracağız. Burada sağlıklı yaşam için ben elimden gelen desteği vereceğim. Cilt bakımı, epilasyon işlemleri, tırnak, kirpik bakımları için aklınıza gelecek tüm hizmetleri biz burada vereceğiz. Afyon’daki bayanlar artık bu hizmetleri almak için farklı bir şehre gitmek zorunda kalmayacak. Afyon’da Türkiye’nin en kaliteli hizmeti vereceğiz. Sıla Gürel Güzellik Merkezi, benim işletmemdir. Eşimin adını verdim. Burada kendisine bir jest yapmak istedim. Sıla Gürel Güzellik Merkezi Afyon’dan Türkiye’ye uzanan büyük bir marka olacak. Buranın en büyük farkı bölgenin en büyük güzellik merkezi olmasıdır. Türkiye’de bir ilk olarak mağazalar katında yer alıyoruz. 12 tane uzman estetisyen. Dünya markası cihazlar, dünya markası kozmetik ürünler, dünya markası isimler burada diye düşünüyorum. Anlatmaya gerek yok. Her şey ortada. Amacımız Afyon halkı uygun fiyata en işlemlere sahip olsun her işlem değil doğru işlem güzelleştirir”

>>Sılanur Kara'nın Haberi.