İlk gün orta mesafe yarışlarında Kütahya temsilcisinden Sarenur Aktaş, K12B kategorisinde Türkiye birincisi olarak kürsünün zirvesinde yer aldı. Aynı parkurda K14A kategorisinde yarışan Nida Yüzbaşıoğlu, Türkiye beşinciliği ile takımı adına önemli bir derece elde etti.

Sürat parkurunda da madalyalar geldi

Şampiyonanın ikinci gününde düzenlenen sürat parkurunda da başarılar devam etti. Sarenur Aktaş bu kez Türkiye ikinciliği kazanarak adını bir kez daha kürsüye yazdırdı. E12A kategorisinde yarışan Lütfü Egemen Kayar ise Türkiye altıncısı oldu.

Gediz’deki Orman Yangını Sonrası Hasar Tespiti Yapıldı
Gediz’deki Orman Yangını Sonrası Hasar Tespiti Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Disiplinli çalışmanın karşılığı alındı

Kütahya Belediyespor’un teknik ekibi, sezon boyunca sürdürülen disiplinli antrenmanların sonuç verdiğini belirtti. Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada:

“Sporcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Göğsümüzü kabartan bu başarıların devamını diliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

Kütahya’nın gururu oldular

Elde edilen bu derecelerle Kütahya Belediyespor U14 Oryantiring Takımı, hem bireysel hem takım başarısıyla Kütahya’yı Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etti. Sporcuların azmi ve başarısı, şehrin spor altyapısının da güçlendiğinin bir göstergesi oldu.

Kaynak: İHA