Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleri ile gerçekleştirilen 3. Afyonkarahisar Kitap Fuarı, birçok ünlü ismi okuyucularla buluşturuyor. 

ÜNLÜ YAZARLAR, RENKLİ SOHBETLER

Motorsporları Merkezi'nde düzenlenen Fuara, açıldığından bu yana Bahadır Yenişehirlioğlu, Erhan Afyoncu, Ayşegül Dede, Saniye Bencik Kangal gibi alanında ün yapmış yazarlar hem imza günlerine katıldı hem de edebiyat dünyasının gündemindeki konular hakkında söyleşiler gerçekleştirdi. Söyleşilerde, yakın tarihin gerçeklerinden büyük salgın hastalıklarına, çocuk gelişiminden hayatın fark edilmeyen yönlerine kadar pek çok kavram ve olgu ele alındı.

VALİ ÇİÇEK, TÜM AFYONLULARI DAVET ETTİ

Afyonkarahisar'da 3'üncü kez düzenlenen Kitap Fuarı'na büyük destek veren Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Açılış töreni'nden sonra da Fuar'ı ziyaret ettiler. Eşi Sümeyra Çiçek Hanımefendi ile Fuar'daki stantları tek tek gezen Vali Çiçek, "Hem aileleri hem öğrencileri muhteşem kitap fuarına bekliyorum. Tüm Afyonkarahisarlıları bu fuara davet ediyorum." dedi.

ÜCRETSİZ FRİGYA TURU

Vali Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden de Fuar'a destek vererek, Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkılarıyla Fuar katılımcıları için turizmin gözde merkezi Ayazini' ne ücretsiz olarak düzenlenen turlar hakkında bilgi verdi. Vali Çiçek, "Frigya'nın kalbi Ayazini'nin çok özel misafirleri vardı. Kitap Fuarı'nı ziyaret eden öğrencilerimize ücretsiz servislerle Ayazini Turu düzenlendi. Öğrencilerimiz ve aileleri için araç seferleri düzenleyen Afyonkarahisar Belediyemize, kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkürler." ifadelerini kullandı.

AFYON'UN YAZARLARI DA FUAR'DA

100'den fazla yazar, 200'den fazla yayınevinin yer aldığı 3. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda Hasan Özpınar, Muharrem Günay, Ömer Mazi, Lokman Özkul, Nail Azbay, Hasan Başdemir gibi Afyonkarahisar'ın önde gelen yazarları da okuyucularla buluşuyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR DA FUAR'DA

Motorsporları Merkezi'nde 3 Ekim Pazar akşamına kadar açık olacak 3. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nın katılımcılarını bir de elektrikli araç sürprizi bekliyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin başarılı öğrenci topluluklarından AKÜ Mobil tarafından geliştirilen elektrikli araçlar, Gökbörü ve Frig katılımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

20 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ, ÜCRETSİZ FRİGYA GEZİLERİ DEVAM EDECEK

“Tarihin dokusunda kitabın kokusunda” sloganıyla 3’üncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nı açılışının 3. gününde 20 bini aşkın kişi ziyaret etti. 3 Ekim tarihine kadar her gün 09:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Fuar kapsamında bu hafta sonu olduğu gibi 2-3 Ekim tarihlerinde de Frigya’ya 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 saatlerinde ücretsiz gezi düzenlenecek.