Afyon’a özel tiyatroyu sevdiren adam Ömer Mazi yeni oyunlar getirmeye devam ediyor. Altan Erkekli, Veysel Diker, Oya Başar, Begüm Birgören, Nedim Saban, Melek Baykal, Suna Keskin, Yosi Mizrahi, Şebnem Özinal’dan sonra 18 Aralık Cumartesi günü Ted Afyon Koleji Sahnesinde sinema, televizyon ve tiyatronun başarılı isimler Nurseli İdiz, Nergiz Kumbasar ve Kimya Gökçe Aytaç’ın oynadıkları Etekler ve Pantolonlar adlı müzikal komedi oyunu Afyon’da olacak. 

Afyon daha iyisini hak ediyor

Gazeteci Ömer Mazi, “Bu güne kadar Afyon’a bir birinden ünlü onlarca sinema, dizi ve tiyatro sanatçısını konuk ettik. 2017’de başladığımızda Afyon’da kimse para verip tiyatroya gitmez denilmişti. Biz bu güne kadar 30 tiyatro oyunu, bir birinden ünlü 145 oyuncu binden fazla tiyatro izleyicisi ile buluşturduk. Biz yola çıkarken ‘Afyon daha iyisini hak ediyor’ demiştik. Bu sözümüzde durmak için Afyon’un bir kültür ve sanat şehri olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. 

145 tiyatro ve sinema sanatçısını Afyon’a getirdiklerini belirten Ömer Mazi, “Afyon için çok daha büyük planlarımız var. Ancak birkaç sponsor ve destekçi ile biletini alan dostlarımızdan başka kimse olmadığı için şimdilik tiyatrolarla devam ediyoruz. Bura da özellikle teşekkür edilmesi gereken isimler var. Birincisi 2018’den bu güne kadar TED Afyon Kolejinin kapılarını ardına kadar açıp oyunlarımızın sahnelenmesini sağlayan Dr. Mustafa Enis Arabacı ve TED Afyon Koleji yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. 3 yıldır oyuncularımızın konaklama sponsorluğunu yapan Aforia Termale ve Yasin Kınacı’ya teşekkür ederim. Bundan sonra destekçilerimiz arasına katılan Ahmet İpek sucuklarına teşekkür ederim. En büyük teşekkür her oyunda biletini alarak salonları dolduran kıymetli tiyatro izleyicisine. Yeni yılla birlikte harika oyunlarla gösteri devam edecek” dedi.