Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri turnelerle de dikkat çeken Borusan Quartet, Büyük Taarruz’un 100. Yılına özel Afyonkarahisar’da konser verecek. AFSAYAD tarafından organize edilen Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından desteklenen Borusan Quartet konseri, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü yani yarın saat 20’de Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. AFYASAD Derneği Başkanı Başak Nakilcioğlu, "Tüm Afyonkarahisar halkını bu güzel konsere bekliyoruz" çağrısında bulundu.

PEK ÇOK ÜLKEDE KONSER VERDİLER

Avusturya, Almanya, Fransa, İrlanda, İtalya, Cezayir, Hollanda, Sırbistan, Katar, Beyaz Rusya, Portekiz, Ürdün, İsviçre, Tanzanya, Yunanistan, ABD, Barbados, Japonya, St. Vincent ve Grenadinler, Slovenya, İngiltere gibi ülkelerde konserler veren Borusan Quartet, Türkiyeli bestecilerinin önemli bir yer aldığı, klasik dönemden modern döneme uzanan geniş bir repertuvara sahip olması ile dikkat çekiyor.

Öte yandan konsere Borusan Holding’in kurucusu, Afyonkarahisarlı Asım Kocabıyık’ın doğduğu Tazlar Köyü’nden de katılım sağlanacak.