Afyonkarahisar Kitap Fuarı, Motor Sporları Merkezi Etkinlik Alanı'nda açıldı. 5 Haziran 2022'ye kadar açık kalacak 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'na 100'den fazla yazar, 200'den fazla yayınevi katılacak.

Fuar'ın organizatörü (AS Fuarcılık Koordinatörü) Mehmet Abdioğulları, Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nın son derece verimli geçeceğine inandığını belirtti. Abdioğulları, "Her şeyden önce şunu söylemek gerekir: Kitap denilince devletimizde akan sular duruyor; herkes seferber oluyor. Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ilimizdeki görev süresi boyunca Fuarımıza büyük destek vermişti. Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı da Kitap Fuarımız'ı ilk günden itibaren destekledi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek de her zamanki samimiyeti ile Fuar’a maddi ve manevi her türlü desteği verdi. Sayın Valimiz'e ve Sayın Belediye Başkanımız'a ve açılış törenimize katılan il protokolünün değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Fuar hakkında da bilgi veren Abdioğulları, "Fuarımıza Ece Üner, Sinan Yağmur, Bilal Sami Gökdemir, Senai Demirci gibi tanınan ve sevilen 100'ü aşkın yazarımız gelecek. Afyonkarahisar'ın yetiştirdiği değerli yazarlarımız da Fuar'da olacak. Fuar kapsamında geçen yıl olduğu gibi ücretsiz Frig Vadisi gezileri düzenlenecek. Tüm kitapsever hemşehrilerimizi, otellerde istirahat eden misafirlerimizi, Üniversitelerimiz başta olmak üzere tüm okullarda okuyan öğrencilerimizi Fuar'a davet ediyoruz."