Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve çok sayıda sanatseverin yoğun ilgi gösterdiği oyunda salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, unutulmaz bir gece yaşadı.

          Hafta sonu tatilini lüks bir dinlenme tesisinde geçiren müdürüne eksik bir imzayı tamamlatmak için giden namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz'ın başından geçen komik ve tuhaf olaylar silsilesini konu alan iki perdelik oyunda, profesyonel tiyatrocuları aratmayan bir performans sergileyen oyuncular, izleyiciden büyük alkış aldı. Oyuncular tiyatro sonunda kahraman ordumuzu asker selamıyla selamladılar.

       Oyun sonunda Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, performanslarından dolayı tiyatrocuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.      Önümüzdeki süreçte Belediye Şehir Tiyatrosu olarak yeni oyunlarla halkımızın karşısına çıkacaklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Karakuş, Afyonkarahisar’ın tarihine, sanatına, kültürünün tanıtımına olabildiğince katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti.  6 Mart’ta galası yapılan oyun 17 Nisan tarihine kadar her hafta Çarşamba ve Cuma günleri saat 20:00’de sanatseverlerin karşısına çıkacak. Bilet satışları ise Belediye Şehir Tiyatro Salonu ve online üzerinden https://biletinial.com/  yapılabilecek.