Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, Çocuk ve Ergen Koruma ve Aileyi Destekleme Programı (ÇEKAP) kapsamında yürütülen sportif faaliyetler çerçevesinde açılan ücretsiz hazırlık kursu ilgi görmeye devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen kursta BESYO, POMEM ve Spor Liselerine hazırlanan gençler hem fiziksel olarak destekleniyor hem de disiplinli bir sınav sürecine hazırlanıyor.

Eskişehirspor file bekçisi ile yeniden mutabakata vardı
Eskişehirspor file bekçisi ile yeniden mutabakata vardı
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Kursta İncelemelerde Bulundu

Çobanlar Kaymakamı Nazmi Yücel, devam eden hazırlık kursunu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Kursiyerlerle tek tek sohbet eden ve motivasyonlarını artıran Kaymakam Yücel, gençlere başarı dileklerini iletti.

Sporla Desteklenen Hazırlık Süreci

Ziyarette yaptığı açıklamada, gençlerin sadece akademik değil, fiziksel olarak da desteklenmesinin önemine vurgu yapan Yücel, “Bu tarz projeler, gençlerimizin hedeflerine ulaşmasında çok etkili oluyor. Hem bedenlerini geliştiriyorlar hem de disiplinli bir sınav hazırlık süreci geçiriyorlar. Bu kursların artarak devam etmesini önemsiyoruz” dedi.

Eğitim ve Spor Bir Arada

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurs sayesinde, öğrenciler spor disiplinini kazanarak gelecekteki kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor. Ziyarete eşlik eden kurs eğitmenleri de Kaymakam Yücel’e teşekkür ederek, verilen desteğin gençler üzerindeki olumlu etkisini dile getirdi.

A W476995 02

Kaynak: İHA