Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir duyuruda bulundu. Karnıbüyük, bayram pazarıyla ilgili bilgileri paylaştığı açıklamasında hem esnafa hem de vatandaşlara çağrıda bulundu.
Bayram Pazarı Çarşamba ve Perşembe Günü Fuar Alanında Kurulacak
Başkan Hüseyin Karnıbüyük açıklamasında, “Bayram pazarımız Çarşamba ve Perşembe günü fuar alanında kurulacaktır. Tüm halkımıza ve esnafımıza önemle duyurulur” ifadelerini kullandı. Vatandaşların rahat ve geniş bir alanda bayram alışverişlerini yapabilmesi için fuar alanının tercih edildiği belirtildi.
“Yerel Esnafı Tercih Edelim, Bu Bir Sosyal Sorumluluktur”
Alışverişlerin yerel esnaftan yapılmasının önemine vurgu yapan Karnıbüyük, “Halkımızın alışverişlerinde yerel esnafımızı tercih etmelerini bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.
“Nice Bayramlara Sağlıkla Ulaşmak Dileğiyle”
Başkan Karnıbüyük açıklamasını, “Şimdiden halkımızın ve esnafımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara sağlıkla ulaşmalarını diliyorum” sözleriyle tamamladı.