Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale Zaferimiz, üzerinden bir asır geçmiş olmasına rağmen hala önemini koruyan zaferin adıdır. İman dolu göğüsleriyle düşmana karşı en ön safta mücadele eden ve sabah Allah’ı arzu edip akşama kavuşan Türk askerinin zaferidir.

Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi güçlü bir şekilde geleceğe taşımak için çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, çok anlamlı zaferin 104. yıl dönümünde, milletimizin varlığı ve bağımsızlığı için başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümünü kutluyorum.”