İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evleri tepeden tırnağa temizlenip gerekli hijyen koşulları sağlandıktan sonra kendilerine teslim ediliyor. Ücretsiz olarak her ay düzenli olarak temizliği yapılan evlerde; camlar siliniyor, mutfak-banyo yıkanıyor, yerler ve koltuklar temizleniyor, ortalık toplanıp çöpler atılıyor. Tüm temizlik malzemeleri görevliler tarafından getirilerek birkaç saat içerisinde evlerin bütün ihtiyaçları karşılanıyor.

Evleri temizlenen vatandaşlarımız Sandıklı Belediyesi ekiplerimize teşekkür ederek; “Sağ olsunlar her zaman aynı güler yüzle gelerek hiç sıkılmadan evlerimizi temizliyorlar. Bizlere en güzel hizmeti verebilmek için canla başla çalışarak bizlere çok iyi bakıyorlar. En önemlisi de Belediyenin bizleri unutmadığını görmek, hatırlanmak inanın bu hizmetin en güzel noktası. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e bu hizmeti başlattığı için ve bizlere gereken önemi verdiği için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.” Dediler.

Etrafınızda bildiğiniz ve bu hizmeti almasını istediğiniz ihtiyaç sahibi, engelli, ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımızı Sandıklı Belediyemize ait Sosyal Hizmet Merkezi’mizin 0 272 512 55 00 numaralı telefonuna ileterek, bu hizmetten faydalanmasını sağlayabilirsiniz.