Son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığından 2.2 Milyon Türk Lirası (2 Trilyon) Hibe kazandıran Başkan Mustafa Çöl, yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için engellemelere aldırmadan hizmete devam ediyor.

Sandıklı Belediyemize 2016 yılında yapımına başlayan Sandıklı Hüdai Termal Turizm Merkezinde Jeotermal sera içerisinde bulunan “Suyun Tek Elden Dağıtımı” projesine;

2016-2017-2018 yıllarında toplam 32 Milyon Türk Lirası (32 Trilyon) yardım ödeneği tahsis olmuştur. Şimdi ise bu desteklere ek olarak 2.2 Milyon Türk Lirası (2,2 Trilyon) daha, suyun gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynayacak dev projeye eklenmiştir.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bizler bu şehre sevdalıyız, gece-gündüz demeden çalışmanın meyvesi bütün engellemelere rağmen ilçemize kazandırmış oldu. Ben bu bağlamda başta Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Ak Parti İl Başkanımız Av. Hüseyin Sezen’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Atalarımızın dediği gibi “İş Bilenin Kılıç Kuşananın” hayırlı olsun SANDIKLIM.