Sandıklı merkez ve köylerimizde bulunan 23 okulda toplam 3117 öğrencinin katıldığı sınavda öğrencilerimiz hem kendini deneme fırsatı buldular hem de sınav stresini yenmenin yollarını tecrübe ettiler.

Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak; “Seçim döneminde yaptığımız okul ziyaretlerinde öğretmenlerimiz bizden bu konuda isteklerde bulunmuşlardı. Bizde kendilerine söz vermiştik. Şimdi bunu yerine getirmenin mutluluğunu duymaktayız. Öğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz bizlerin baş tacıdır, onlar için ne yapsak azdır. Bütün eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Sandıklı Belediyesi tarafından finanse edilen ve tamamen ücretsiz olarak yapılan sınavlar da öğrenci kardeşlerimiz katılacakları sınavlardan önce kendilerini test etme imkânı sağlayan başta Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e ve İlçe Kaymakamımız Eflatun Can Tortop olmak üzere emeği geçen bütün herkese teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Süleyman Çetinkaya; Sınavların önümüzdeki günlerde devam edeceğini, düzenlenecek olan değişik oturumlarda öğrenci kardeşlerimizin bilgilerini deneme fırsatı yakalayacaklarını, fırsat eşitliği sağlayarak sınav deneyimini bütün çocuklarımıza kazandırmak amacıyla yapıldığını ifade ederek konuyla ilgili olan bütün protokol üyelerine duyduğu memnuniyeti ifade etti.