U14-U16 Afyonkarahisar Gençler Liginde mücadele eden gençlerimizi makam odasında kabul eden Başkan Mustafa Çöl, gençlerimizi ayrı ayrı tebrik ederek, kendilerine verdikleri Şampiyonluk sözünü tuttukları için hediye vererek ödüllendirdi.

Kendilerinden ilerleyen zamanlarda çok şey beklediklerinin altını çizen Başkan Çöl, ilerleyen zamanlarda Sandıklıspor A Takımının temellerini kendilerinin kuracağını belirterek yıllardır A Takıma oyuncu çıkmadığını inşallah bu zinciri kendilerinin bozacaklarını, kendilerine çok güvendiklerini iletti.

Gençler liginde çocuklarımızın başından ayrılmayan, Sandıklıspor’a gönülden hizmet veren Cengiz Viran’ıda ayrıca tebrik eden Başkan Mustafa Çöl, boş zamanlarını gençlerimize ayırdığı için kendisine teşekkür etti.

Başkan Mustafa Çöl tarafından ödüllendirilen gençlerimiz desteklerini hiçbir zaman kendilerinden esirgemeyen Başkan Mustafa Çöl’e, Sandıklıspor yöneticilerine ve arkalarında olan herkese sonsuz teşekkür ederek bu güveni boşa çıkarmayacaklarını ve şampiyon olmaya devam edeceklerinin sözünü verdiler.